Головною темою програми Гроші стане Євробачення-2017 в Україні

Головною темою програми Гроші стане Євробачення-2017 в Україні

Гроші повертаються до телеефіру з новими резонансними розслідуваннями

Поделиться:

Сьогодні, 16 травня, програма Гроші повертається до телеефіру з новими резонансними розслідуваннями.

Головною темою програми стане Євробачення-2017 в Україні. Наразі вже кілька міст вступили у боротьбу за проведення конкурсу, та виявили бажання приймати гостей пісенного конкурсу. Київ, Дніпропетровськ, Львів, Одеса, Херсон: хто і як буде боротися за право проведення Євробачення у своєму місті та розпоряджатися бюджетами?

Не менш захопливою стане і друга тема Грошей, яка буде присвячена «прогулам» народних депутатів у Верховній Раді. Проблема, що існує протягом багатьох років, може бути нарешті вирішена – новопризначений спікер ВР Андрій Парубій пропонує штрафувати знахабнілих народних обранців, які без поважних причин пропускають засідання та прогулюють роботу. Журналісти програми з’ясували, чи готові можновладці сумлінно працювати, або ж будуть просто відкуповуватися.

Продовжуючи тему народних обранців, автори програми розкажуть, який новий спосіб приховання своїх статків вигадали народні депутати, та як їм вдається так само їздити на дорогих автомобілях, кататися на яхтах та жити у палацах, не декларуючи свої багатства.

Ще одне вражаюче розслідування провели журналісти Грошей, в результаті чого вони виявили справжній збройний склад-магазин під Києвом. Яким чином зброя неконтрольовано потрапляє із зони АТО, хто займається її вільним продажем, та чому влада не реагує на порушників?

На ці та інші питання допоможе знайти відповіді програма Гроші: щопонеділка о 22:00 на телеканалі 1+1.