Гороскоп на жовтень 2016 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на жовтень 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com. Автор: Annie Spratt

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, чого очікувати представникам усіх знаків зодіаку в жовтні.

Поделиться:

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко підготував гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку. Експерт розповів, чого очікувати в особистому житті, на що звернути увагу в спілкуванні з оточуючими та як досягти успіху на роботі.

Читайте також гороскоп кохання на 2016 рік та дізнавайтеся, де і коли шукати свою долю.

Олександр ДубінськийОВЕН: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Ключовими темами в жовтні для Овнів будуть кар'єра, партнерські відносини і фінансові проекти. Середина осені – вдалий час для інвестицій і великих покупок. Можливі доходи від депозитів, виплати дивідендів і виробничий прибуток. Якщо виявите ініціативу в питаннях пошуку коштів, то зможете розраховувати на отримання кредитів на дуже вигідних умовах. Також є ймовірність доходів від ділових партнерів, другої половинки, від вашої матері або від батька вашої пари. Джерелами фінансового благополуччя можуть виступати закриті установи, а також проекти, пов'язані з кіно чи музикою, морські і митні операції.

У кар'єрі Овнів чекає покращення ситуації, досить імовірний великий дохід, розширення соцпакету, разом з тим підвищення матеріальної відповідальності. Спробуйте направити в конструктивне русло свої кар'єрні амбіції і честолюбство, які особливо яскраво виявляться в кінці жовтня, дійте з урахуванням інтересів колег.

Останні числа місяця – сприятливий час для затвердження проектів, визнання ваших заслуг і отримання нагород. Можливі перемоги в конкурсах, змаганнях.

Стосунки з керівництвом до листопада зміцняться, ви зможете досягти повного взаєморозуміння і успішно вирішити виробничі питання. Можливий навіть службовий роман з керівником або колегою.

У відносинах з партнером Овнам буде супроводжувати удача, і відпустка удвох пройде дуже романтично. Якщо поїдете в подорож, то напевно зустрінете цікавого попутника зі сфери науки, творчості чи спорту. Знайомства в жовтневих поїздках дуже перспективні. 

Овнам слід поберегти здоров'я, щоб середина осені не принесла неприємних сюрпризів – застуд і загострень хронічних захворювань.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2016 рік

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Тельці в жовтні будуть неймовірно легко йти на контакт, будуть доброзичливі і комунікабельні. Властиві вам послідовність в діях і частково приземленість в середині осені проявиться як надійність, готовність підтримати партнера. Це високо оцінять ваші близькі, більш того така поведінка буде притягувати нових людей. Такі знайомства з часом переростуть в глибоку прихильність, дружбу. Зірки радять звернути увагу на приятелів і колег, з якими ви проводите багато часу - ймовірно, хтось вами дуже цікавиться і хоче зав'язати ближчі серйозні відносини.

У середині осені багато Тельців побачать свою другу половинку в новому, дуже вигідному світлі. Ви несподівано зрозумієте, що кохана людина завжди готова прийти на допомогу і підтримати у будь-якій ситуації.

Жовтень – час дуже вдалих ділових поїздок і романтичних подорожей. Не пропустіть можливість познайомитися з цікавими людьми. Тим же, у кого відпустка не передбачається, можна розраховувати на успіхи в роботі: є ймовірність поліпшення умов праці і підвищення зарплати. Фінансові питання також виглядають перспективно – крім вигідної роботи можна очікувати чималі доходи від угод з іноземцями, творчої, наукової та викладацької діяльності.

Порадує доходами і ваш партнер. Однак варто звернути увагу на його здоров’я, він може занедужати. Та й про своє здоров'я в жовтні слід посилено піклуватися, зміцнювати імунітет.

Соломія ВітвіцькаБЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

У Близнюків середина осені стане часом любові. Відносини з другою половинкою стануть просто ідеальними, романтичні почуття переповнюватимуть. Близнюкам без пари варто активізуватися – ваша доля ходить десь поруч. Не виключено, що новий знайомий виявиться вельми заможною людиною.

Жовтень може принести великі виграші, несподівані подарунки, тому обов'язково придбайте лотерейний квиток і розраховуйте на везіння. Успішними будуть також проекти, пов'язані з індустрією розваг і навчальною сферою (кіно, тренінги, музичні конкурси, творчі майстер-класи, танці, ізостудії, театральні гуртки та ін.). Тут ви зможете отримати чималий прибуток і, звичайно ж, похизуватися блискучими досягненнями.

Наталія МосейчукНа роботі настав довгоочікуваний час для підвищення по службі - зірки обіцяють вам чудову керівну посаду. Колектив буде відповідальним і спокійним, в той же час ініціативним і активним. Якщо ви керівник, то саме час розпочати пошук співробітників. У жовтні вирішиться багато проблем, з’являться надійні люди зі свіжими цікавими ідеями. Безробітним Близнюкам підвернеться відмінна вакансія, не сидіть, склавши руки.

Доходів можна очікувати як від вигідної роботи, так і від колективної діяльності, партнерства, співавторства, конкурсів і неординарних проектів.

Дмитро КомаровЗдоров'я в жовтні буде не дуже радувати більшість Близнюків, і багато в чому від вас залежить, чи вдасться прожити цей місяць без відвідування аптек і лікарів.

Читайте також: Астропрогноз на 2016 рік

РАК: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

У жовтні Ракам буде щастити в питаннях сімейних, а також пов'язаних з нерухомістю, облаштуванням житла. Якщо ви давно плануєте ремонт, саме час приступити до реалізації своїх задумів: роботи пройдуть вдало, та й на підтримку другої половинКИ можна сміливо розраховувати. Але не затягуйте з реалізацією планів, інакше в кінці жовтня почнуться проблеми з партнером.

Удача посміхається тим, хто надумав з'їжджатися і разом будувати побут. У цей час можна успішно вирішити будь-яке житлове питання, причому кохана людина надасть необхідну допомогу, враховуючи матеріальну.

Для сімейних Раків жовтень – непоганий місяць для зачаття. Якщо ж ви ще без пари, то на початку місяця зможете з головою зануритися в любов – виникнуть глибокі почуття до колеги або навіть начальника. Інших чекає любовна пригода далеко від дому, під час подорожі. А хтось зав'яже роман з іноземцем.

На роботі ситуація неоднозначна. Може виникнути необхідність у терміновому відрядженні для вирішення складних виробничих завдань. Будьте обережні, відповідальні і не довіряйте неперевіреній інформації.

Тих, хто має публічні професії, чекає успіх (викладачі, актори та ін.). У жовтні удача супроводжує всіх, хто вчиться, підвищує кваліфікацію, освоює нові знання. Деякі Раки відправляться в турне, на спортивні змагання або творчі конкурси. У подорожах обставини складуться найсприятливішим чином, поїздки принесуть багато позитиву.

Раків-батьків діти порадують своїми успіхами в спорті або творчості. А крім того, у більшості Раків самопочуття буде відмінним протягом усього жовтня.

Читайте також: Бізнес-гороскоп на 2016 рік

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Тема жовтня для Львів – нерухомість, сім'я і самоосвіта. У цьому місяці багато Левів отримають можливість вирішити житлове питання – імовірна вигідна покупка (продаж) нерухомості або тривала оренда на хороших умовах. Виявляться дуже вдалими і великі придбання в будинок (меблі, побутова техніка і т.д.).

Тим, хто захоче оновити інтер'єр, зробити перепланування, провести будівельні роботи або косметичний ремонт зірки рекомендують використовувати позитивний потенціал жовтня по максимуму.

У родині станеться багато радісних подій. Ваш талант вихователя проявиться найкращим чином, стосунки з дітьми будуть дуже теплими, довірчими і принесуть багато користі для дитини. Якщо дітей ще немає, але ви давно думаєте про це – час якнайкраще підходить для поповнення сімейства.

На роботі можна очікувати на вигідну пропозицію, новий прибутковий проект, а також підвищення матеріальної відповідальності і поліпшення соціального забезпечення. Зараз ви зможете проявити себе як дуже скрупульозний, відповідальний працівник, який точно виконує всі вимоги і дотримується правил. Фінансові та технічні питання, оформлення документів і звітність – коло завдань, з якими ви впораєтеся блискуче.

У жовтні близькі родичі – батьки, як ваші, так і партнера, брати, сестри – можуть надати істотну матеріальну підтримку. Гарний час для придбання автомобіля.

Зараз Левам варто приділити час самонавчанню, підвищенню кваліфікації, вивченню мови, комп'ютерної програми. Тим більше що здоров'я не викличе ніяких нарікань, і енергії вистачить на багато перспективних проектів.

Алла МазурДІВА: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Жовтень порадує багатьох Дів хорошими доходами. Нарешті ви зможете зітхнути з полегшенням, що важкі часи позаду. Прибуток буде пов'язаний з нерухомістю, будинком, сім'єю. Хтось проявить себе як талановитий продавець або посередник і отримає гідну винагороду. Вигідними виявляться і справи, пов'язані з педагогічною діяльністю, всілякими консультаціями, сценою, іграми, розвагами, виступами. Будь-які презентації пройдуть чудово, ви зможете знайти вагомі аргументи і завоювати інтерес публіки.

Середина осені обіцяє більшості Дів щасливе сімейне життя. Багато домашніх справ вдасться вирішити в цей час, і ваші рідні будуть вдячні за турботу і вашу душевну теплоту. Відносини з дітьми також будуть досить близькими і довірчими, ви зможете реалізувати свій педагогічний талант. А також цей час сприятливий для зачаття.

Тим, хто вирішить змінити місце проживання, зірки протегують: переїзд пройде без проблем, умови оренди виявляться дуже вдалим. Придбані в цей період речі для дому прослужать вам довго і виправдають свою вартість.

У жовтні можна піти на курси водіїв або почати вивчати акторську майстерність – це принесе користь і задоволення.

Партнер порадує доходами. Самотні Діви можуть зав'язати перспективне знайомство на вулиці або в компанії друзів. Здоров'я в цей період не завдасть жодного клопоту.

Анатолій АнатолічТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Терези будуть випромінювати в жовтні неймовірний оптимізм, життєрадісність і впевненість у своїх силах.

Практично всі представники цього знаку можуть сміливо покластися на свою інтуїцію і, нарешті, перестати сумніватися. Найбільш успішними ініціативи будуть в питаннях, пов'язаних з сім'єю і домом, нерухомістю. Ви проявите себе як хороший сім'янин і ощадливий господар. У родині встановиться тепла атмосфера розуміння і гармонії, в цей період ви станете особливо близькими з батьками.

Руслан СенічкінУ жовтні багатьом Терезам не вдасться всидіти на одному місці: на вас чекає безліч ділових поїздок по місту, зустрічей, спілкування в компаніях. На роботі ви проявите працьовитість, відповідальність і старанність, з ентузіазмом будете братися за вирішення поточних завдань і успішно з ними справлятися. З великою ймовірністю це дуже позитивно позначиться на ваших доходах. Безробітним Терезам саме час відправити резюме і почати телефонувати роботодавцям – гарантована хороша вакансія.

Можете порадувати себе покупками, часу і енергії вистачить і на роботу, і на шопінг, і на спілкування з домочадцями.

Приємним сюрпризом виявиться велике грошове надходження: хтось отримає дивіденди, хтось – значний прибуток на роботі, а комусь повернуть старий борг. Жовтень – час вдалих великих покупок і серйозних фінансових починань.

У цей період слід поберегти своє здоров'я: хоча ніяких серйозних небезпек і проблем зірки не віщують, але «соломку» краще підстелити, щоб не зіпсувати сприятливий місяць поганим самопочуттям і прикрими травмами.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Скорпіони в жовтні проявлять себе з найвигіднішого боку – дружелюбність, м'якість, люб'язність. Їм буде забезпечений успіх в усіх публічних починаннях (виступах на семінарах і конференціях, презентаціях проектів і програм, освітніх лекціях, рекламних акціях і т.д.).

Вельми успішними виявляться ініціативи, пов'язані з навчанням, вихованням, розвагами, спортом. Саме час придбати абонемент у фітнес-зал або басейн, зайнятися танцями або йогою.

Можливі великі доходи від справ, пов'язаних з інтелектуальною посередницькою діяльністю, музикою, кіно, митницею. Багато торгових операцій принесуть великий прибуток. На скромну допомогу можна розраховувати від найближчого оточення, братів або сестер.

Порадуйте себе шопінгом – покупки будуть і вигідні, і модні. Але не захоплюйтеся, проявіть властиву вам хазяйновитість, щоб не вийти за межі бюджету.

Не виключено, що Скорпіони в жовтні займуться інтелектуальною діяльністю: вивченням мов, психологією, астрологією. Також будьте готові отримати якісь таємні знання: хтось довірить вам важливий секрет. Ваші таємниці можуть стати темою для обговорення.

У жовтні Скорпіонам навряд чи вдасться сидіти вдома – маса зустрічей, контактів і ділових поїздок в межах міста вам гарантовані.

У батьків-Скорпіонів встановляться дуже хороші відносини з дітьми, буде панувати взаєморозуміння і довіру.

Здоров'я слід поберегти, інакше в третій декаді місяця можна злягти в ліжко. Зміцнюйте імунітет і не перенапружуйтеся на роботі.

Юлія БорискоСТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Стрільці в жовтні можуть відчувати осінній занепад сил, поганий настрій і навіть депресію, що абсолютно не властиво активним і життєлюбним представникам цього вогняного знаку. Щоб прогнати смуток, частіше бувайте в дружній компанії, більше часу проводите з родиною.

Саме дружні стосунки – основна тема цього місяця. Ви розкриєтеся як дуже чуйний, добрий, гостинний і надійний друг, будете готові прийти на допомогу товаришам, це дозволить розраховувати на таку ж реакцію у відповідь. У будь-якій складній ситуації можна розраховувати на суттєву підтримку друзів, в тому числі і фінансову. Але краще мати план «Б», тому що когось чекає неприємний сюрприз, коли в обіцяній допомозі відмовлять в останній момент.

Хороший психологічний клімат установиться в будинку у багатьох Стрільців. Душевні відносини з рідними, бажання облаштувати побут, зайнятися творчістю для створення затишку – ось лейтмотив жовтня. Хтось навіть обладнає творчу майстерню, де поглибиться в роботу.

У питаннях заробітків Стрільці будуть зараз дуже активні, завзяті й винахідливі, що обов'язково позначиться на їх доходах. Можливі цінні знахідки. Якщо виникне бажання, можна відправитися в далеку подорож. Більш простий спосіб позбавитися від осінньої хандри – зайнятися шопінгом, оновити гардероб.

Поганий настрій позначиться і на самопочутті, але в третій декаді можна розраховувати на поліпшення здоров'я і підвищення життєвого тонусу.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Жовтень для багатьох Козерогів стане місяцем ініціатив і кар'єрного зростання. Ваше честолюбство і амбітність дозволять досягти поставлених цілей. Ви отримаєте повагу у колег, знайдете нових шанувальників. Ваше прагнення зайняти високе положення в соціумі, прославитися, завоювати авторитет імовірно буде успішним. Жовтень стане для вас «зоряним часом», місяцем перемог.

У цей період будуть добре складатися стосунки з вашої мамою, з батьком другої половинки, а також з керівництвом, особливо, якщо начальник старше вас. Якщо ж досягнення Козерогів будуть недооцінені, і вони не отримають заслуженої винагороди (підвищення зарплати або нову посаду), може виникнути бажання змінити місце роботи. Не варто поспішати залишати гарне місце, проявіть вроджену обережність і розсудливість.

Хтось із високопоставлених людей надасть вам таємне покровительство, і з керівництвом вдасться встановити довірчі відносини. Не виключені службові відрядження.

У цей період у багатьох Козерогів проявиться інтерес до творчого зростання і духовного вдосконалення. Ваші приязність та комунікабельність дозволять легко зав'язати нові контакти, отримати підтримку від друзів. Та й самі Козероги в жовтні зможуть підтримати близьких і коханих людей. Удача і везіння буде супроводжувати багатьох.

Середина осені дозволить Козерогам продемонструвати хорошу інтуїцію, винахідливий розум і вміння вирішувати складні завдання оригінальним, нестандартним способом.

Як на роботі, так і в особистих відносинах. Інформація, яка надійде до вас, дозволить вирішити якусь проблему.

Також цей час відмінно підходить для усамітненого відпочинку, який можна поєднати з творчістю. Здоров'я порадує практично всіх Козерогів, але екстремальні розваги слід виключити з ваших планів.

Валентина ХамайкоВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Багатьох Водоліїв у жовтні чекають незабутні поїздки. Середина осені стане для вас часом одкровень, віщих снів, занурення в езотерику, освоєння таємних знань. Відкриється перспектива духовного зростання. Хтось відправиться в далеку мандрівку, з бажанням побачити світ. Хтось захоче перепочити далеко від дому, на самоті.

Але якщо все-таки ви не станете брати «творчу відпустку», то зможете досягти неймовірних успіхів в кар'єрі. Перед вами відкриються колосальні можливості соціальної реалізації. Все буде даватися легко і без зусиль, ви гарантовано отримаєте визнання, багато проектів будуть затверджені.

У ваших перемогах значну роль зіграють таємні і явні покровителі. Однак не обійдеться без пліток, адже чужий успіх викликає заздрість. Особливо переживати не варто, оскільки зараз керівництво довіряє вам як ніколи, що, до речі, цілком може сприяти підвищенню заробітної плати.

У Водоліїв-підприємців очікується зростання числа клієнтів і хороші доходи. Тим же, хто тільки шукає роботу, можна сміливо йти на співбесіду. З великою ймовірністю з'явиться вакансія з гідним оплатою, що відповідає вашому покликанню.

Марічка ПадалкоРИБИ: ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ 2016

Риби в жовтні будуть улюбленцями Фортуни, якщо виявлять властиві їм старанність і неймовірну працьовитість. Середина осені найкращим чином підходить для творчості, подорожей, занять наукою і спортом. Відмінний час для навчання, особливо в вузах. Успіх прийде завдяки зв'язкам з іноземними партнерами або цікавим закордонним проектам. Це дозволить значно розширити ваші творчі горизонти і фінансові можливості. Сміливо вирушайте в подорожі, адже завдяки поїздкам ви зможете знайти нових друзів серед іноземців, вчених, політиків, митців, спортсменів.

Фінансова сторона життя буде радувати більшість Риб. Можливі щасливі знахідки, виграші, вдалі угоди у проектах, пов'язаних з наукою і творчістю, спортом і освітою. Є висока ймовірність того, що ваше соцзабезпечення покращиться. Можна розраховувати на допомогу вашої матері або батька партнера, друзів.

На роботі вас чекають колосальні можливості в соціальній реалізації. Вам забезпечений успіх в соціальних проектах. Програми та ідеї будуть затверджені, а в конкурсах або змаганнях ви займете призове місце. Але тільки кропітка праця, зібраність і виняткова цілеспрямованість приведуть до таких перемог.

Здоров'я у Риб в цілому непогане весь жовтень, гарне самопочуття допоможе у досягненні намічених висот.