«Гра престолів» по-українськи: Зеленський постав у вражаючому образі (фото)

Дивіться, як актори серіалу «Слуга народу» стали персонажами з «Гри престолів».

Поделиться:

У Києві тривають зйомки другого сезону серіалу про президента Голобородька. Цього разу знімали одну з перших сцен, з якої почнеться «Слуга народу. Від любові до імпічменту», а саме бачення головного героя. За сюжетом, Василю Голобородько сниться страшний сон-фантазія. Причому герой Володимира Зеленського представляє себе і своїх друзів на місці персонажів популярного серіалу «Гра престолів». Зйомки проходили на території парку «Київська Русь» і тривали до четвертої години ранку. Спеціально до цієї сцени художники з костюмів пошили одяг, дуже схожий на той, в якій з'являються герої американської кіносаги. Що говорити про складний гримі, в якому актори студії «Квартал 95» та інші виконавці ролей з'являться на екрані. Так, Володимир Зеленський грав у перуці, щоб бути ще більше схожим на персонажа «Ігор...» Джона Сноу, а Олена Кравець постало з дуже незвичайних для неї макіяжем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрпризи від «Слуги народу»: Інтригуюче фото зі знімального майданчика

За словами самого Зеленського, найбільше він запам'ятав момент, коли його партнерами на майданчику були дві величезні собаки. «Мені вимазали обличчя паштетом, після чого вони повинні були його злизати. Слава Богу, цей момент зняли за два дублі», - зізнається Володимир. Мабуть, чотирилапі актори відчули у Володимирі «свого», адже він любить собак, тримає у своєму будинку двох псів.

«Дякуємо керівництву цього парку за те, що дозволили нам тут знімати. Це справді унікальне місце, де кожен може доторкнутися до давньої історії Києва», - розповідає Євген Кошовий.

До слова, частина зйомок іншого фільму студії «Квартал 95» - «Ржевський проти Наполеона» - також проходила на території цього парку.

Ще Кошовий зізнався, що сам є фанатом «Ігор престолів», тому чекав зйомок цих сцен із нетерпінням. «Дуже сподобалася перша серія, яка вийшла буквально днями, особливо бомбастичною вийшла кінцівка, всім раджу подивитися», - запевняє Євген.

Нагадаємо, американський серіал «Гра престолів» уже кілька років б'є рекорди за популярністю й удостоюється різних премій. З останнього - прем'єру першої серії сьомого сезону саги, яка відбулася в неділю, подивилися понад 16 мільйонів глядачів. «Сподіваємося, наш другий сезон теж битиме рекорди», - кажуть його творці на чолі з режисером Олексієм Кірющенко.

Нагадаємо, прем'єра другого сезону серіалу відбудеться восени на каналі «1+1». А повнометражний фільм «Слуга народу-2» можна буде побачити вже до Дня Незалежності також в ефірі «1+1».