«Громадська приймальна» отримала від глядачів дані про понад 150 фактів корупції

«Громадська приймальна» отримала від глядачів дані про понад 150 фактів корупції

У суботу, 21 травня, журналісти «Грошей» на площі біля пам’ятнику Дюку в Одесі спілкувалися з українцями.

Поделиться:

Люди приїхали з усієї Україні та чекали на журналістів зранку, щоб розказати свої життєві історії та надати докази свавілля та беззаконня,  від якого потерпають. Декілька годин поспіль один за одним глядачі спілкувались з журналістами проекту.

Понад 150 чоловік розповіли про факти корупції та несправедливості. Серед гостей громадської приймальні були і молоді люди, і пенсіонери, і колишні учасники АТО – всім їм журналісти та ведучий програми приділили максимум уваги та прийняли всі матеріали.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми «Гроші». 

«Вже вкотре ми проводимо «Громадську приймальню», адже для багатьох українців, які зневірились у правоохоронній та судовій системі, і не можуть самостійно домогтись справедливості, наша програма – єдиний спосіб вибороти  правду. На відміну від чиновників, які ховаються від людей за дверима кабінетів, ми робимо спілкування з глядачами простим та відкритим і намагаємось допомогти.  Тому наша приймальня  – це місце, куди кожен може прийти зі скаргою або проблемою, щоб ініціювати журналістське розслідування, і вибороти правду», - розповів ведучий «Грошей» Олександр Дубінський.

Також залишити свої заявки на розслідування можна на сайті «Громадської приймальні».

В свою чергу шеф-редактор програми «Гроші» Максим Сухенко зазначив:

«Всі заявки, які були передані нашим журналістам будуть уважно розглянуті редакцією, і ми зробимо все від нас залежне, щоб допомогти всім, хто до нас звернувся. Та які історії потраплять до ефіру програми залежить перш за все від того, які докази вдасться знайти журналістам»

Нагадаємо, що «Громадська приймальня» - це спецпроект програми «Гроші», який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Детальніше про «Громадську приймальню» дивіться у сюжеті програми «Гроші» вже сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1, а також слідкуйте за новинами програми на її офіційній сторінці у Facebook.