Гроші: Як на полиці українських магазинів потрапляють товари з окупованих територій

Гроші: Як на полиці українських магазинів потрапляють товари з окупованих територій

Нова серія програми "Гроші" очікує на глядачів телеканалу 1+1 вже сьогодні, 14 грудня. 

Поделиться:

Нова серія розслідувань від програми "Гроші" очікує на глядачів телеканалу 1+1 вже сьогодні, 14 грудня, о 22:00

Автори програми провели власне розслідування щодо товарів, вироблених в окупованих містах, та виявили, як саме вони потрапляють на полиці українських магазинів.

Журналісти програми провели експеримент, змінивши обгортки деяких товарів, та вказавши місцем виробництва міста, що знаходяться на окупованих територіях. Чи вдалося їм отримати офіційні дозволи та врешті продати сумнівні товари? Та чи законний продаж подібних товарів на території України?

За допомогою ще одного експерименту "Гроші" дізналися більше про одну з найкримінальніших "професій" клофелінниці. Журналістам вдалось познайомитись з однією з представниць професії, яка поділилася усіма секретами своєї роботи і продемонструвала на практиці, як обманює клієнтів, офіційно не порушуючи при цьому Кримінального кодексу.

Також однією з тем програми стане актуальний нині процес виділення земельних ділянок воїнам АТО. Чому українські захисники отримують землю в лісових хащах, в той час як шахраям вдається отримувати найкращі ділянки, заробляючи при цьому немалі гроші?

Ці та інші розслідування дивіться сьогодні о 22:00 у програмі "Гроші" на 1+1.