Хазяйка: Головна героїня розповіла, як стала мамою на знімальному майданчику

Хазяйка
Хазяйка: Головна героїня розповіла, як стала мамою на знімальному майданчику

Вчора глядачі 1+1 побачили першу серію "Хазяйки" виробництва 1+1 Production.

Поделиться:

На телеканалі 1+1 з успіхом відбулася прем'єра серіалу Хазяйка. У центрі сюжету – молода жінка Наташа Суворова, на шляху якої трапляється трагічна несправедливість.

Дія відбувається у маленькому шахтарському містечку. Творці наголошують, що подібна історія могла трапитися з кожним із нас. В останній день зйомок ми побачили, як знімався цей серіал.

Щоб прогодувати сина, головна героїня мусить працювати у вугледобувній шахті "Алмазна" та терпіти глузування місцевих над матір'ю-одиначкою. Коли на чолі шахти стає столичний підприємець Олександр, у житті Наталії все починає змінюватися.

В перерві між напруженими зйомками нам вдалося розпитати виконавицю головної ролі Катерину Варченко про її героїню, неочікуване для молодої актриси "материнство" та людські почуття на знімальному майданчику.

"Коли я пробувалась на "Хазяйку", і не сподівалась, що мене затвердять на головну роль. І нарешті - мені подзвонили і запропонували роль Суворової у "Хазяйці". Я "пройшла проби" у дітей і партнерів по майданчику (усміхається.), хоча власних дітей ще не маю".

Катерина Варченко розповідає про роботу над серіалом: 

"Роль виявилися величезною! Потрібно вміти стріляти з рушниці, кататися на мопеді, вилазити з вікна на дах без каскадерів. В тебе є дитина, а потім ти закохуєшься!", - не стримує емоцій Катерина Варченко.

Що буде далі, глядачі 1+1 зможуть побачити у 11 серії "Хазяйки" онлайн на нашому сайті.

Від такої насиченості подій можна й голову втратити. Не дивно, що зйомки однієї зі сцен проходили у справжній психлікарні. Що буде далі, глядачі 1+1 зможуть побачити у 13 серії "Хазяйки" онлайн на нашому сайті.

Хазяйка – новий серіал виробництва 1+1 продакшн. Cценарій написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Більше інформації дивіться на офіційному сайті.

Дивіться останню серію Хозяйка - 12 серія від 18.02.2016 на нашому сайті

Новости по теме