Хазяйка: Стала відома дата виходу серіалу в ефір (ФОТО)

Хазяйка
Хазяйка: Стала відома дата виходу серіалу в ефір (ФОТО)

Телеканал "1+1" покаже новий серіал  "Хазяйка" 1 лютого о 21.00

Поделиться:

Телеканал "1+1" покаже новий серіал  Хазяйка 1 лютого о 21.00. Це адаптація латиноамериканської новели "La Patrona", яка з успіхом пройшла у багатьох країнах світу.

Головні ролі у серіалі Хазяйка виконали актори Олена Стефанська, Володимир Горянський, Катерина Варченко, Марк Дробот, Сергій Радченко, Володимир Горянський. Режисер серіалу – Бата Недич.

Уже у перших серіях 24-серійної драми  глядачі побачать життя маленького провінційного міста Аніканово, керує яким сильна та власна, маніакально одержима владою, хазяйка шахти "Алмазная" і міста Аніканово Аліна Хмельовська. У цьому місті їй належить все і на землі, і під землею.

Дія у перших серіях відбувається у розкішному будинку хазяйки, де все підпорядковано її слову, навіть почуття рідних дітей. Однак багато чого у житті Аніканово змінюється, коли на чолі шахти "Алмазная" стає син "хазяйки", столичний підприємець Олександр. Саме тут він знайомиться з 25-річною дівчиною Наталією Суворовою.

Нагадаємо, що адаптацію сценарію написала відома українська письменниця Люко Дашвар. Саундтрек до серіалу Хазяйка "Сдаться ты всегда успеешь" виконала відома українська співачка, тренер "Голос країни-6" Тіна Кароль.

Дивіться першу серію Хазяйка на 1+1 онлайн 1.02.2016:

Новости по теме