Хлопчик приїхав на «Голос. Діти 3» з Ізраїлю, щоб позмагатися з найсильнішими суперниками

Тімоті Санніков завжди мріяв потрапити на українське дитяче талант-шоу.

Поделиться:

Під час виступу на «Голос. Діти 3» дівчинка розвернула три зіркові кріслаЗа лаштунками єдиного в Україні дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» Тімоті Санніков, який приїхав із Ізраїлю, розповів про свої таланти та людей, які його надихають займатися музикою.

Під час «сліпих прослуховувань» юний артист виконав пісню Otis Blackwell and Jack Hammer «Great Balls of Fire» та потрапив у команду MONATIKа.

Тімоті зізнався, що під час свого виступу він був впевнений, що до нього не повернеться жоден зірковий тренер. Проте на останніх секундах виступу юнака Тіна Кароль і MONATIK одночасно натиснули на червоні кнопки.

Я дуже радий, що пройшов на «Голос. Діти 3». Під час свого виступу я відчув емоції глядачів, і віддав їм свій драйв, – розповідає юний співак.

За словами Тімоті Саннікова, його кумири – це вокаліст англійського рок-гурту Queen Фредді Мерк'юрі, американські співаки Бруно Марс і Джеймс Браун і австралійська співачка Sia.

Я співаю з трьох років. Пам’ятаю, коли вперше сам шукав ноти для фортепіано. Згодом почав брати приватні уроки музики – саме це й допомогло мені досягти такого рівня, – каже Тімоті.

Тімоті Санніков – переможець багатьох міжнародних вокальних конкурсів. Окрім музики, хлопець займається танцями та альпінізмом.

Юнак переконаний, що лише потужна конкуренція та досвідчені наставники зможуть допомогти йому стати кращим співаком.

Нагадаємо, що нещодавно дівчинка-бард зізналася, чим її «підкупив» MONATIK.