Хлопчик прийшов на «Голос. Діти 3», щоб стати героєм для батька-воїна АТО

Протягом року юний музикант переживав за тата, який воював в зоні АТО.

Поделиться:

Вперше в історії «Голос.Діти» на сцені заспівало тріоЗа лаштунками дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» 11-річний Денис Родін розповів про хвилювання на сцені та свої стосунки з батьком.

Пісня One Republic «Love Runs Out» принесла Денису Родіну можливість долучитися до команди Потапа.

За словами юного вокаліста, вибір композиції – це був складний процес. Хлопчик переконує, що саме від вибору пісні залежало його майбутнє на проекті.

Я хочу вибачитися перед One Republic, адже я трохи змінив їхню пісню. Проте зараз я в команді Потапа. Я дуже радий, – каже Денис.

Для Дениса Родніна музика – це порятунок від депресії. Протягом року юний музикант переживав за тата, якого забрали в АТО.

Коли я дізнався що мій тато в АТО, я ні з ким не говорив. Вже рік як він повернувся. Ви б бачили, який я був тоді радий. Це була найкраща подія у моєму житті – каже Денис Родін.

За словами юного музиканта, другою найкращою подією у його житті став «Голос. Діти 3».

Мій тато – для мене герой, і я хочу бути героєм для нього. Я прийшов на шоу, щоб мій батько ще більше мною пишався, – заявив вокаліст.

Зауважимо, що на сцені «Голос. Діти 3» Денис Родін зробив ще одне зізнання – його вчителька сольфеджіо раніше навчала музиці зіркового тренера Тіну Кароль.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, що донька відомої телеведучої прийшла на шоу «Голос. Діти 3».