Хто потрапив до команди Потапа після п'ятого ефіру

Хто потрапив до команди Потапа після п'ятого ефіру
1plus1.ua

30 жовтня на телеканалі «1+1»​ показали 5 випуск вокального проекту «Голосу. Діти 3».

Поделиться:

За результатами п'ятого дня сліпих прослуховувань Потап став тренером надзвичайно талановитих молодих дівчат.

9-річна Аліса Чиджан, незважаючи на хворобу, наважилася вийти на сцену «Голос. Діти 3» та заспівати. Дівчинка виконала пісню Воплі Відоплясова «Країна мрій» і розвернула до себе Потапа.

Маленька співачка покорила свого майбутнього наставника сміливістю та бажанням досягати поставлених цілей незважаючи ні на що. Потап побачив потенціал Аліси, тож забрав її у свою команду.

14-річна Христина Галайко здивувала всіх тренерів та глядачів. Дівчинка надзвичайно чисто та технічно правильно виконала пісню Maria Callas «O mio babbino caro».

Зіркові тренери так заслухалися магічного оперного голосу Христини, що лише на останніх секундах спохватилися і всі повернули крісла до конкурсантки. Христина розповіла, що ще до виходу на сцену знала, кого із зіркових тренерів вона мала обрати. Шлях на проекті «Голос. Діти 3» вирішила продовжити з Потапом.

Від виступу голосистої киянки Єлизавети Костякіної навіть волосся стало дибки. Дівчина енергійно виконала пісню Sia «California Dreamin'» і змусила танцювати весь зал і навіть MONATIKа. Потужність голосу розвернула до себе крісла Потапа і MONATIKа, однак своїм наставником Єлизавета обрала Потапа.

Своїм запальним виконанням пісні The White Stripes «Seven Nation Army» 14-річна Селін Іпкін змусила весь зал танцювати. У сили та співоче майбутнє повірив також Потап і запросив учасницю у свою команду. Дівчинка зізналася, що співати вона почала випадково, адже саме спів допомагає їй впоратися із заїканням.

Запальна Анфіса Хмелевська влаштувала на сліпих прослуховуваннях справжнє шоу. Дівчинка і співала, і читала реп і навіть виконала акробатичні трюки на сцені «Голос. Діти 3». Її харизма і чудове виконання пісні Sia «Chandelier» змусили Потапа розвернутися до учасниці.

Батьки Анфіси колись мали власний гурт, однак не досягли бажаної популярності. Тому вони намагаються переконати доньку обрати для себе інше заняття. Анфіса прийшла на проект, щоб показати батькам, що в музиці можна досягти висот.

Дивись «Голос. Діти 3» – п'ятий випуск від 30.10.2016 онлайн на 1plus1.ua просто зараз.​

Читайте також, хто пройшов до команди MONATIKа та дивіться повний склад команди Тіни Кароль.