Хто потрапив до команди Тіни Кароль після четвертого ефіру

Хто потрапив до команди Тіни Кароль після четвертого ефіру

23 жовтня на телеканалі «1+1»​ показали 4 випуск вокального проекту «Голосу. Діти 3».

Поделиться:

За результатами третього дня сліпих прослуховувань Тіна стала тренером талановитих молодих співаків

Михайло Кисельов виконав на сцені «Голос. Діти 3» свою версію хіта Океан Ельзи – «Без бою». За мужнього і талановитого артиста поборолися зразу три зіркові тренери. Проте своїм новим наставником Михайло обрав Тіну Кароль.

Поліна Загной заспівала для всіх переселенців, які покинули свої домівки в пошуках кращої долі. Дівчинка виконала пісню Тіни Кароль «Намалюю тобі зорі» та обрала популярну співачку своєю наставницею на шоу.

Дівчинка із неповторним голосом Еліна Іващенко емоційно заспівала пісню «За лісами горами». Виступ юної артистки зачарував зразу трьох зіркових тренерів. Еліна вирішила піти в команду Тіни Кароль.

Емілі Істрате вразила зіркових тренерів і глядачів своєю шаленою енергетикою. Виконання пісні «Hora Din Moldova» високо оцінили популярні співаки. Своєю новою наставницею Емілі обрала Тіну Кароль.

Марія Краснощок вразила зіркових тренерів особливим виконанням пісні Тіни Кароль «Україна – це ти». Після того, як її кумир – талановита співачка і зіркова тренер – запросила маленьку артистку до своєї команди, щастю Марії не було меж.

Дарія Швець прийшла на шоу «Голос. Діти 3», щоб стати популярною співачкою і отримати можливість купити літній будиночок в Іспанії. Дівчинка серйозно налаштована перемогти і поїхати з батьками святкувати на берег Середземного моря.

Дивись «Голос. Діти 3» – четвертий випуск від 23.10.2016 онлайн на 1plus1.ua просто зараз.​

Дивись «Голос. Діти 3» – четвертий випуск від 23.10.2016 онлайн на 1plus1.ua просто зараз.​