Хто став першими учасниками ювілейного сезону "Голос країни"

Хто став першими учасниками ювілейного сезону "Голос країни"

Сьогодні відбувся перший раунд відборів наосліп

Поделиться:

Тільки-но встигли вщухнути пристрасті на сцені "Голосу. Діти", як зіркові тренери вже взялися за відбір дорослих голосів країни. До Тіни Кароль та Потапа долучилися Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов, таким чином утворивши четвірку наставників, що вже зараз взяли до своїх команд перші голоси!

Тож естафету прийнято! Перший з шести днів випусків вибору наосліп був досить напруженим, але й плідним на талановитих учасників. Зважаючи на те, що кожен із тренерів вже мав досвід участі у шоу (як мінімум, дитячому), боротьба за таланти розпочалась дуже серйозна.

Вокалістів, до яких розвернулись одразу чотири крісла – Тіни Кароль, Потапа, Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука – у цей день було аж троє. Кожен з них обирав команду тренерів-чоловіків. Тіна Кароль у цей день взагалі не поспішала робити вибір, узявши до себе тільки одного учасника, але дуже особливого: харизматичного львівсько-тунісського вокаліста Аніса Еттаєба.

"Гідний конкурент, справжній голос на проекті "Голос країни", - прокоментувала свій вибір зірковий тренер Тіна Кароль.

Вибився у лідери за кількістю набраних до команди учасників Святослав Вакарчук, діставши собі одразу три потужні голоси: вчитель англійської Андрій Горбатюк, одесит та гуморист Фелікс Морозов та чуттєва й лірична Дарина Степанюк.

"Всі троє учасників, яких я вибрав, для мене стопроцентно троє цікаві, - поділився Святослав, - вони всі троє різні, і всі троє високого рівня і достойні нашої команди".

По двоє вокалістів забрали до своїх команд інші два зіркові тренери. Підопічними золотого голосу України Олександра Пономарьова став вісімнадцятирічний тенор-самоучка Владислав Кашпуренкота чарівна й сексапільна Олена Пищіковаз Мінська.

"Ні, ну сильний конкурс получився цього року. Перший, принаймні, день відбірковий. Сильний, потужній", - оцінив старт прослуховувань напомацки Олександр Пономарьов.

Задоволений своїм вибором на цьому етапі й топ-продюсер Потап, до команди якого потрапили дві чарівних дівчини: наполеглива львів'янка Марта Малишняк та вісімнадцятирічна волонтерка Катерина Рибак.

 "Я хапався за кожен сантиметр сьогодні та боровся за кожного персонажа. Саме в цій боротьбі ми можемо отримати, знайти цей діамант, що зветься голосом країни", - підсумував Потап.

Нагадаємо, що крім Потапа, кожен із цьогорічних зіркових тренерів вже здобував перемогу на проекті "Голос", тож топ-продюсеру доведеться боротись із досить сильними конкурентами! Тим більше, що попереду – цілих п'ять етапів вибору наосліп. Хто ж із зіркових наставників першим сформує команду із чотирнадцяти сильних вокалістів, щоб змагатись за перемогу далі? Дивись вже наступної неділі о 21:00 на "1+1"!

Всі відео виступі дивитися онлайн тут