Хто візьме участь у вокальному шоу «Голос. Діти 3»

Маленькі вокалісти з України та різних країн світу прийшли на проект, щоб вразити зіркових тренерів своїм талантом.

Поделиться:

Голос. Діти 3 сезон 1 випуск онлайн – 02.10.2016 (відео)Вже сьогодні, 2 жовтня, о 21:00 в ефірі каналу 1+1 відбудеться прем’єра третього сезону вокального шоу «Голос. Діти».

Маленькі вокалісти докладуть усіх зусиль, щоб зачарувати тренерів не лише своїм виступом, енергетикою чи харизмою, а перш за все, вокалом.

За правилами «сліпих прослуховувань» зіркові тренери – Тіна Кароль, Потап і MONATIK – не бачать що відбувається на сцені під час виступів. Вони лише чують дитячі голоси та обирають найсильніші з них.

Діти настільки талановиті, що скоро однієї сцени для нас усіх буде замало, – каже Тіна Кароль.

За словами Потапа, «Голос. Діти 3» – це найсильніший сезон, у якому він брав участь. Співак, який вперше опиниться в кріслі тренера, MONATIK також зізнається, що він ніколи не думав, що в Україні настільки талановиті діти.

Те, що тут відбувається, це просто щось неймовірне. По шкірі бігають мурашки, а на очі навертаються сльози, – каже MONATIK.

Зауважимо, шоу «Голос. Діти» – це єдиний в Україні дитячий вокальний проект. Географія третього сезону шоу чимала – на проект прийшли маленькі таланти з усіх куточків України, а також з Грузії, Молдови, Ізраїлю, Білорусі, Об’єднаних Арабських Еміратів, Росії та Вірменії.

Дивіться прем’єру третього сезону вокального шоу «Голос. Діти» вже сьогодні о 21:00 на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, що MONATIK дарує учасникам Голос. Діти 3 особистий талісман.