"Інспектор Фреймут" розслідує трагічний випадок у київському пологовому будинку

"Інспектор Фреймут" розслідує трагічний випадок у київському пологовому будинку

10 листопада в 22:00 в ефірі телеканалу "1+1" стартує третій сезон проекту.

Поделиться:

10 листопада в 22:00 в ефірі телеканалу "1+1" стартує проект  "Інспектор Фреймут".

Перший випуск буде присвячений українським пологовим будинкам. Безпека та якість послуг, а також корупція в пологових будинках хвилювали глядачок програми буквально з першого сезону, до редакції "Інспектора" надходила маса прохань дослідити цю тему. Тому Ольга Фреймут разом з командою вперше в Україні вирушить туди, де з'являються на світ наші діти.

Команда проекту "Новий Інспектор Фреймут" на прикладі реальних історій трьох жінок покаже ситуацію в пологових будинках в різних містах України.

Одній з жінок, за долею якої в рамках програми стежила ведуча, стала самотня майбутня мама Олена з Києва, яка народжувала в Київському міському центрі репродуктивної та перинатальної медицини (пологовий будинок №4). Команда "Інспектора" взяла на себе оплату медикаментів для малозабезпеченої жінки. Лікарі, провівши всі аналізи, запевнили породіллю, що стан її здоров'я задовільний. Однак новина, яка надійшла редактору "Інспектора", вразила всю команду - під час пологів дитина загинула.

Ведуча разом із адвокатом і знімальною групою відразу ж приїхали на місце подій, щоб з'ясувати обставини, результатом яких стала смерть новонародженого малюка.

Прокоментувати ставлення лікарів до пацієнтів, а також чи був у даному випадку факт недбалості медиків, в ефірі програми належить Міністру Охорони здоров'я України Олександру Квіташвілі та Головному акушеру-гінекологу МОЗ В'ячеславу Камінському. Команда "Інспектора Фреймут" продовжує підтримувати постраждалу Олену і намагається юридично встановити справедливість.

Окрім київського пологового будинку №4, Ольга Фреймут зі знімальною групою провела "інспекцію" єдиного міського пологового будинку в Дрогобичі, а також Житомирського обласного перинатального центру.

Які висновки зробив "Новий Інспектор Фреймут" про стан української медицини після відвідування пологових будинків, можна буде побачити 10 листопада в 22:00 на телеканалі "1+1" у першому випуску третього сезону.

Нагадаємо, окрім вже традиційних і найбільш цікавих для глядачів перевірок супермаркетів, шкіл і дитячих садків, в цьому сезоні команда проекту також перевірить транспортну інфраструктуру різних міст України, включаючи паркувальні майданчики.