Ірина Федишин про «вокальні бої»: «Я співатиму з дуже сильним вокалістом»

Голос країни

Дивіться запеклий батл на Голосі країни-8.

Поделиться:

Цієї неділі, 25 березня, о 21.00 глядачі 1+1 побачать другий випуск «вокальних боїв» проекту Голос країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Viber з'явилися стікери Голосу країни

Уже за декілька днів на головну вокальну сцену країни вийде українська співачка, яка буде змагатися за право подальшої участі у Голосі країни з учасником зі своєї команди у «вокальному бої». Цікаво, що Ірина зізналась, що не любить програвати, тому налаштована тільки на перемогу:

«Змалечку я брала участь у різних конкурсах, але зізнаюсь, що мені це не подобалось: коли я посідала другі або треті місця, я рвала у сльозах дипломи і викидала їх у смітник. Навіть казала, що більше нікуди не поїду. Якщо мене зараз запитають, чи позитивно вплинуло це на мій творчий успіх, я відповім: «Так», - відверто сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між учасниками Голосу країни спалахнули почуття

Також учасниця Голосу країни-8 поділилась, що, незважаючи на конкуренцію у «батлі», відчуває підтримку з боку свого суперника:

«У команді немає слабких артистів - співатиму в парі з дуже сильним вокалістом. Більше того, мені легко працювати з цією людиною, я навіть відчуваю від неї підтримку на сцені. Ми співаємо не проти один одного, а заради гарного результату. У кого це вийде краще, нехай вирішує сцена і тренер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Голосу країни «освідчився» Тіні Кароль

Нагадаємо, що на «сліпих прослуховуваннях» Ірина Федишин виконанням свої авторської пісні «Малесенькі долоньки» розвернула всі чотири тренерські крісла, а зірковим наставником обрала вагітну Джамалу.

Зазначимо, що після етапу «боїв» кількість вокалістів у командах зіркових тренерів зменшиться вдвічі: переможцем із «батлу» може вийти лише один учасник. Також до підопічних наставників може приєднатися «вкрадений» учасник іншого тренера. У наступному етапі проекту -  «нокаутах» - вокалісти будуть боротися за право виступати у прямих ефірах Голосу країни.

Новости по теме