Яніна Андрєєва пригадала найкумедніший кастинг у житті

Школа

Про продовження Школи, професійні табу та відпочинок із донькою – в інтерв'ю акторки для 1plus1.ua.

Поделиться:

Прихильники українського серіалу Школа з нетерпінням очікують продовження стрічки. Тим часом актори вже готуються до зйомок та сподіваються, що у житті їхніх героїв буде багато цікавих поворотів. Великі сподівання на новий сезон Школи покладає і Яніна Андрєєва. Роль вчительки Катерини стала дуже важливою у її кінокар’єрі. Тепер акторка готова ділитися досвідом та підбадьорювати тих, хто ще тільки мріє стати частиною популярного серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками Школи: Яніна Андрєєва зізналась, що спільного у її доньки з Веронікою

Ви прийшли підтримати учасників народного кастингу Школи. А пам’ятаєте свій найскладніший або найкумедніший кастинг?

Згадала кастинг на зйомки в рекламі шоколадки. Там потрібно було співати. Я завела нотку – і в мене не вийшло... І так було 10 разів, а потім я сказала, що не можу цього зробити. Та я прийшла хоча б спробувати. Зараз, звісно, співаю вдома. Діти сміються, кажуть, що класно виходить (усміхається). Але це на любительському рівні.

Чого чекаєте від другого сезону серіалу Школа?

Хочу, щоб моя героїня Катя нарешті визначилася, з яким чоловіком хоче бути, чи хоче вона бути щасливою як жінка. Хочу, щоб вона перестала робити вибір між донькою та особистим життям.

Яніно, маєте якісь табу в професії?

Колись на виставі в університеті потрібно було лягти в труну. Я сказала, що не робитиму цього. Проте зрозуміла, що тоді вистави не буде. Я перехрестилася і таки лягла (усміхається). Потім я зарікалася не бути вбитою в кіно. А потім усім своїм принцам помахала рукою. Ось нещодавно мала зйомку, де мене вбивали. Це було і смішно, і страшно.

У Школі вас звикли бачити у страмному образі, як і годиться вчительці. А вжитті який стиль вам найближчий?

Спортивний стиль або кежуал. Люблю поєднувати джинси, піджак та підбори. Щоправда, до вагітності я частіше носила підбори, а після народження дитини мені стало складніше і тепер віддаю перевагу кросівкам, кедам. Можна мати гарний, сексуальний вигляд і в таких речах. Головне – знати, як себе подати.

Наближається пора випусків. Якою ви були на шкільному випускному?

Навіть боюся сказати, скільки років тому це було (усміхається). Пам’ятаю, що взуттям було на невеликих каблуках, бо я чомусь соромилася носити високі підбори. Моя тітка привезла зі США дві дорогі сукні, які придбала на П’ятій авеню. І я була на випускному саме в них: диплом отримувала в одній сукні, а на святкуванні була в іншій.

Ви виховуєте маленьку доньку. Як любите проводити з нею час?

Любимо пазли, книжки, мультфільми. Вона навіть почала знімати свій влог: бере камеру й знімає все – батьків, сусідів, собаку, кота (усміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Яніна Андреєва вперше показала свою доньку

Новости по теме