Канал "1+1", IQ Production і студія YBW приступили до виробництва серіалу "Мамочки"

Канал "1+1", IQ Production і студія YBW приступили до виробництва серіалу "Мамочки"

У Києві "Sister's production" спільно з Yellow, Black and White та IQ Production на замовлення телеканалу "1+

Поделиться:

У Києві "Sister's production" спільно з Yellow, Black and White та IQ Production на замовлення телеканалу "1+1" приступили до виробництва комедійного серіалу "Мамочки".

Продукт буде складатися з 20 серій по 24 хвилини. Генеральними продюсерами картини виступили Едуард Ілоян, Віталій Шляппо, Олексій Троцюк, Денис Жалинський і Олександр Ткаченко, а креативними продюсерами – Віктор Медведський, Сергій Атрощенко.

"Ми давно знаємо наших колег з Yellow, Black and White та IQ Production за рядом інших успішних проектів. Над новим серіалом працює інтернаціональна команда професіоналів, а сама історія і проблеми, які в ній підіймаються, є зрозумілими та близькими для телеглядачів багатьох країн" - говоритьгенеральний директор групи компаній "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

Зйомки серіалу спільного виробництва проходять у Києві та Москві.

"Для "Sister's production" робота над "Мамочками" - це не перший досвід Coproduction. Ми знаємо, що Coproduction – це завжди виклик. Багато сторін – багато думок. Але ми раді бути причетними до виробництва цього продукту. Всі учасники проекту зійшлися в думці, що телебаченню зараз особливо не вистачає легких життєвих комедій про батьківство та жіночий світ. Ця тема універсальна і близька практично кожному, незалежно від віку, соціального статусу або життєвих принципів", - вважають в команді "Sister's production".

В основі комедії "Мамочки" лежить історія про те, як різко змінюється життя після тридцяти, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузки.

"На тему "жіночого світу" було створено велику кількість телевізійних творів, у тому числі геніальні "Секс у великому місті" і "Відчайдушні домогосподарки". Тим не менш, новий час дає нових героїв (у нашому випадку героїнь), і ми вирішили по-своєму поглянути на цю тему", - говоритькреативний продюсер Віктор Медведський.

Головні героїні картини – три подруги Аня, Юля і Віка, ролі яких виконують актриси Олена Ніколаєва, Світлана Колпакова та Олександра Буличова.

Аня – новоспечена мама десятимісячного сина, яка тільки починає стикатися з проблемами материнства та подружнього життя. Іноді здається, що, якби не поради подруг, вона б збожеволіла від безпомічності.

Юля – мати трьох дітей, яку настільки сильно поглинає сімейний побут, що на себе давно немає ні сил, ні часу. Вважає, що знає абсолютно все про дітей, чоловіків і стосунках.

Віка – самотня дівчина "в пошуку".

  Олена Ніколаєва (Аня): "Аня – молода мама, яка щодня стикається з проблемами материнства. У якійсь мірі її можна назвати "божевільною матусею". Я дуже добре розумію свою героїню, оскільки сама в житті пройшла через це".

  Світлана Колпакова (Юля): "Моя героїня – мати трьох дітей, у якої четвертою дитиною є чоловік. І всі питання в своїй сім'ї вона змушена вирішувати сама. Але найцікавіше, що їй це подобається. Мені імпонує мій персонаж тим, що, незважаючи на домашні клопоти, вона не позбавлена професійних амбіцій і знаходить в собі сили боротися за право займатися улюбленою справою, виживаючи в цьому непростому світі".

  Олександра Буличова (Віка): "Віка - вражаюча жінка. Дивувати глядача вона буде мало не щомиті. Наполегливості та напористості моєї героїні можуть позаздрити багато людей, в тому числі і я. На шляху у Віки досить часто зустрічаються труднощі і перешкоди, але вони її не ламають, а навпаки роблять сильною. Головною метою моєї героїні є створення сім'ї. До вибору єдиного супутника життя Віка підходить досить ретельно і вишукано. Діє за принципом: "в бою всі засоби хороші"