Катя Осадча рассказала, что будет готовить на Новый год

Что есть Осадчая
1plus1.ua

Катерина Осадчая, ведущая программы  «Светская жизнь», призналась, как будет праздновать Новый год.

Поделиться:

Катя ОсадчаВже за тиждень вся країна зустрічатиме Новий рік.Усі знаходяться у пошуках ідей, що подарувати на Новий рік та що приготувати до новорічного столу. От і зірки не пасуть задніх. Катерина Осадча, ведуча програми «Світське життя», поділилася подробицями святкування Нового року.

Зірка зізналася, що більше року дотримується раціону, прописаного її дієтологом. Переважно він включає рибу, овочі, курку та чорний шоколад. Катерина відмовилася від червоного м'яса, каш та пирогів. Проте на Новий рік ведуча готує для своєї сім'ї щось особливе. 

Найкращі образи Каті Осадчої у 2016 році (фото)Щороку меню святкового столу відрізняється. Так, наприклад, зустрічаючи 2016 рік, зірка вирішила приготувати страви з її дитинства: бутерброди зі шпротами, олів'є, мімозу, фаршировані грибами яйця. 

Катерина Осадча розповіла, що досі не знає, як святкуватиме Новий рік. Напружений графік телеведучої не дозволяє запланувати щось заздалегідь. Тоді як 1 січня Катерина точно проведе перед телевізором, переглядаючи  «Світське життя. Новорічний карнавал».

У цьогорічному карнавалі глядачі дізнаються усі невідомі таланти й таємниці зірок. Хтось відкриє у собі оперного співака, а хтось вперше відверто прокоментує скандальні плітки про особисте життя. – поділилася Катерина Осадча.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Джамала у казковій сукні представить українську версію хіта Jingle Bells.