Katya Chilly відверто розповіла, чому вирішила залишитися в «Голос країни 7»

Голос країни

За словами вокалістки, коли вона співає, зникає все і залишається лише голос.

Поделиться:

7 фактів про Katya Chilly, яких ви не зналиЗа лаштунками «Голос країни 7» легендарна співачка Katya Chilly, виступ якої викликав бурхливе обговорення в соцмережах, розповіла про враження від вокального шоу та зізналася, звідки черпає натхнення для своєї музики.

За словами нової підопічної Тіни Кароль, на сцені «Голос країни 7» з нею трапилося щось на кшталт «причастя».

ВРАЖЕННЯ ВІД ВИСТУПУ

«Я відчула любов і якусь сміливість. Сміливість творчості. Я не планувала співати в форматі конкурсу, тому я розгубилася (коли до Katya Chilly повернулися чотири зіркові тренери – ред). Проте коли я запитала себе, чи хочу я тут залишитися, то однозначно відповіла: «Так, я хочу».

Я не очікувала від себе багатьох речей, які відбулися зі мною на сцені. Єдине, на що я налаштувалася – це отримати радість від співу. І я вдвічі більше зраділа можливості співтворчості на сцені (йдеться про спільний виступ Katya Chilly з Джамалою та Сергієм Бабкіним – ред.).

Я раділа, як дитина. Проте оцінюю все це, як можливість, – каже Katya Chilly.

Все, що відбувалося потім, для мене було неочікуваним».

СИМВОЛ

«Малюнок, що зображений на мені – це той самий символ, який зображений в нашому гербі, та сама сила – любов. Любов попри все на світі. Це та сила, яка веде нашу країну».

ДЖЕРЕЛА ЗВУКУ ТА НЕСТРИМНОЇ ЕНЕРГІЇ

«Коли я співаю, залишається тільки голос – немає вже ні Каті, на форми, ні глядачів. На сцені відбувається щось на кшталт таїнства. З ним я і пов’язую свій голос.

Коли я співаю, ви в будь-якому разі перенесетеся в той стан, у якому я перебуваю. Це неминуче. І неважливо, про що я співатиму, про кактуси чи асфальт.

Чим більше я зосереджуюся на звуці, тим більше відбувається щось, що схоже на причастя. І це не людське, а щось дуже прекрасне.

Наскільки я з’єднана зі своїм внутрішнім джерелом, настільки пісня може бути живою, – каже Katya Chilly.

Голос є в усіх створінь. Проте можна кричати і не співати, а можна шепотіти, як Марк Бернес (видатний радянський шансоньє – ред.), якого так і ніхто не перевершив».

ПРО КОНКУРЕНЦІЮ НА ШОУ

«Я перебуваю в тому місці, де мені потрібно бути. Я не можу це пояснити, але я точно знаю, що в мене з’явилися радість і здоровий творчий азарт. Мені не потрібно зараз думати. Є лише тут і тепер.

У мене є відчуття, наче мене ведуть. Хто веде? Мабуть, серце, – розповідає Katya Chilly.

Кілька місяців тому я зізналася собі, що не знаю, що таке радість. Зараз я відчуваю, що все це (виступ на «Голос країни 7» – ред.) схоже на щастя. Тому я вибираю йти в цьому напрямку.

Мій досвід показує, що коли ти переймаєш енергію конкуренції – ти точно програєш. Хтось завжди кращий тебе в чомусь. Але якщо змістити фокус своїх завдань, то все перетворюється в простір вчителів».

Я вчусь в усіх. Я здатна вчитися. Мені цікаво, – переконує Katya Chilly.

СІМ'Я

«Я вдома така ж, як і тут. Спів для мене – це не інструмент служіння, а одна з найпотужніших практик. Коли я дивлюся на Святозара (син – ред.), то я потрапляю в чисте почуття любові».

Коли я співаю, то потрапляю в чисте відчуття буття, – каже Katya Chilly.

Нагадаємо, що нещодавно учасниця команди Потапа розповіла, як музика рятує її від депресії.

Новости по теме