Кого з ведучих «1+1» Влад Яма запросив на паркет проекту «Танці з зірками 2017»?

Танці з зірками

Влад Яма передав #танціззіркамиchallenge відомому екстремалу.

Поделиться:

Телеканал «1+1» продовжує грандіозний #танціззіркамиchallenge, в рамках якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками».

Вже відомо, що незмінним ведучим проекту залишиться Юрій Горбунов. А головною інтригою «Танців з зірками» зберігається питання, чи станцює Наталя Могилевська разом зі своїм партнером минулих сезонів Владом Ямою, якому співачка вчора передала челендж.

Відомий танцівник Влад Яма прийняв виклик від Наталі та підтвердив свою участь у проекті, але артисти продовжують тримати у напруженні всю Україну та не розкривають таємницю, яку роль виконають у «Танцях з зірками».

Я дуже радий поверненню легенди. Можу с легкістю прийняти #танціззіркамиchallenge від Наталі Могилевської. І, в свою чергу, передаю естафету ведучому тревел-шоу «Світ навиворіт» на телеканалі «1+1» Дмитру Комарову, - сказав танцівник у відео.

Таким чином, Влад Яма розкрив ім’я ще одного учасника легендарних «Танців з зірками» - ведучого екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова. А ким саме стане ведучий у проекті та кому передасть #танціззіркамиchallenge, прихильники дізнаються вже незабаром у соціальних мережах мандрівника.

Нагадаємо, Влад Яма та Наталя Могилевська танцювали разом у першому та третьому сезонах «Танців з зірками», але двічі зупинялись за крок до перемоги. Незважаючи на це, артисти стали улюбленцями всієї країни, а їх чуттєву румбу та приголомшливий вальс пам’ятають всі глядачі телеканалу «1+1».

Протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зірками».

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Перший сезон відомого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі. Слідкуйте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

Новости по теме