Команда «На ножах» витягла ресторан із боргової ями (до і після)

Ольга Фреймут, Діма Борисов і брати Юдіни кардинально змінили життя власника ресторану.

Поделиться:

«На ножах»: Як придорожнє кафе перетворилося на розкішний вірменський ресторан (до і після)У другому випуску реаліті-шоу «На ножах» Ольга Фреймут, Діма Борисов і брати Юдіни врятували від краху ресторан «Мон Сіті», що в місті Біла Церква. Команда професіоналів перетворила збитковий заклад, який простоював без гостей, на стильну сімейну грильовню з новою назвою «Шматок м'яса».

У другому випуску «На ножах» на власниця закладу Інна, її команда кухарів та офіціантів отримали майстер-клас від Діми Борисова. Завдяки ведучому реаліті-шоу герої випуску дізналися секрети приготування та подачі страв, а також отримали абсолютно оновлене меню.

Ми не ставили високі ціни, тому що люди люблять їсти недорого, – каже Ольга Фреймут.

Зауважимо, що над інтер’єром працювали брати Володимир та Олександр Юдіни, у яких було лише 36 годин, щоб створити затишну атмосферу, здатну змусити гостей ресторану забути про час.

Інтер’єр завжди стає теплішим, коли у ньому з’являється деревина, – переконують брати Юдіни.

Грильовня «Шматок м'яса» після зміни дизайну.

Дизайнери повністю змінили концепцію закладу та забрали «гламурні» елементи декору. Натомість чоловіки прикрасили зали красивою деревиною.

Ресторан «Мон Сіті» до приїзду команди "На ножах".

Дизайнери зробили те, про що я завжди мріяла, – зізнається власниця закладу Інна.

Крім того, команда проекту приготувала ще одне випробування для колективу «Мон Сіті». На фінальну вечерю запросили особливого «критика» – батька родини, який пішов від них та відкрив свій ресторан.

Коли чоловік побачив сімейну грильовню «Шматок м'яса», він зізнався, що йому дуже сподобалися новий інтер’єр і меню.

Нагадаємо, що нещодавно команда «На ножах» врятувала шлюб вірменського ресторатора