Команда порятунку влаштувала героїні незабутній День народження

Героїні останнього випуску проекту «Поверніть мені красу» на каналі «1+1» відновили обличчя після жахливої ДТП та влаштували найкращий День народження в її житті.

Поделиться:

Декілька місяців тому Оксана Романів їхала із чоловіком на мотоциклі, сидячи позаду. За лічені секунди вона зойкнула та злетіла з сидіння на асфальт. Жінка не пам’ятає моменту аварії – лише припускає, що могла раптово втратити свідомість через психологічне перенапруження. Оксана отримала чисельні травми обличчя: воно виглядало наче порубане сокирою.

Пластичний та реконструктивний хірург Ростислав ВаліхновськийРостислав Валіхновський разом з командою лікарів виправив Оксані перегородку носа та відновив його анатомічну форму. На чолі та щоці героїні лікар прибрав грубі шви, які залишились після первинних операцій.

Зазначимо, після аварії Оксана втратила не тільки свою вроду, але і душевний спокій. Зокрема, жінка дуже переживає за долю свого 17-річного сина, який нещодавно став батьком. Через це вона останнім часом не може знайти спільну мову із сином. На думку психолога проекту Олени Любченко, для того, щоб налагодити стосунки з дитиною, Оксана спочатку повинна розібратися із власними проблемами.

Вона потрапила до нас на проект у момент, коли у всіх сферах її життя була глибока криза і повне нерозуміння, як жити далі, - коментує психолог.

Оксана завжди всі сили кидала на господарство та жодного дня не жила для себе. Вона ніколи не була на курорті та не мала Дня народження, про який завжди мріяла. Саме тому «команда порятунку» влаштувала їй незабутнє святкування, влаштувавши прогулянку магазинами та романтичну вечерю у компанії коханого чоловіка.

В моєму житті ніколи не було такого вечора, я була заклопотана хатніми справами, доглядом за дітьми, своїми проблемами. Мені так не вистачало такої романтики. І так хочеться, щоб такі вечори тепер були якомога частіше, – каже Оксана.

А її чоловік пообіцяв найближчим часом повезти дружину на море та у Буковель, про що так давно мріє героїня.

Кожній людині рано чи пізно випадає шанс переосмислити своє життя. До дому я повертаюсь з величезним досвідом. «Команда порятунку» показала мені іншу сторону життя. Я по-новому відкрила саму себе, - каже Оксана.

Під час фіналу вродлива та щаслива Оксана з’явилася перед близькими у новому образі. Стилісти перетворили її на ефектну білявку, а Андре Тан подарував жінці розкішну синю сукню, яка підкреслила її витонченість та жіночність.