Команда Потапа: Хто пройшов сліпі прослуховування

Зірковий тренер визначився, із якими вокалістками боротиметься за перемогу в шоу «Голос. Діти 3».

Поделиться:

Джамала, Потап, Таран і Вітвіцька розповіли, без яких українських творів не уявляють свого життяЗірковий тренер «Голос. Діти 3» Потап остаточно сформував свою команду. Разом із 18-ма юними співаками популярний артист позмагається за перемогу в шоу.

Команда Потапа налічує 13 дівчаток і 5 хлопців. Діти з непересічними голосами переконані, що зірковий наставник допоможе їм стати успішними та популярними.

Першою, кому вдалося підкорити серце Потапа, стала тендітна Тетяна Олексієнко. Дівчинка потужно заспівала на сцені «Голос. Діти 3» пісню Віктора Цоя «Кукушка». Зірковий тренер переконаний, що Тетяна володіє «магічним голосом».

Кирило Черпіта вразив свого нового наставника дорослим виконанням пісню James Brown – «A man’s world». Юнак прийшов на шоу, щоб довести, що він – справжній чоловік і може досягти успіху.

Росіянин Іван Ястребов підкорив зіркових тренерів запальним виконням романсу «Дорогой длинною» і змусив зал танцювати. Завдяки потужному голосу та неповторній харизмі хлопчик потрапив у команду Потапа.

Талановита Іванна Решко енергійно заспівала хіт Jessie J «Mamma knows best». Вокал дівчинки високо оцінили усі зіркові тренери, проте Іванна Решко обрала Потапа своїм наставником.

Денис Родін прийшов на «Голос. Діти 3», щоб стати героїм для свого тата, який рік тому повернувся з АТО.Хлопець виконав композицію One Republic «Love runs out» і підкорив Потапа своєю енергетикою.

Антон Мельник емоційно виконав пісню Justin Bieber «Love Yourself» і на останніх секундах свого виступу розвернув крісла трьох зіркових тренерів. 

Єлизавета Валькова прийшла на «Голос. Діти 3», щоб заспівати на великій сцені пісню Володимира Кузьміна «Симона» – улюблену композицію свого тата, який пішов з життя два роки тому.

Маленька дівчинка з дорослими очима Єва Аш заспівала пісню Олени Ваєнги «Папа, нарисуй». Потапу так сподобався виступ юної артистки, що він запросив Єву до своєї команди.

Донька актора студії «Квартал 95» Варвара Кошова вийшла на сцену «Голос. Діти 3», щоб довести, що в талановитих батьків – талановиті діти. Юна співачка по-своєму виконала хіт Miley Cyrus «Wrecking Ball» .

Хелін Коньяр по-особливому заспівала пісню з мультфільму «Король Лев» – «He lives in you». Манера виконання Хелін так сподобалася Потапу, що він охоче запросив юну артистку до своєї команди.

Вероніка Крижанівська енергійно виконала пісню REDDING O/MARDAUS S «Respect» і змусила всю залу танцювати. Своїм зірковим тренером талановита артистка обрала Потапа.

Аліса Чиджан, незважаючи на хворобу, наважилася вийти на сцену «Голос. Діти 3» та заспівати. Дівчинка виконала пісню Воплі Відоплясова «Країна мрій» і розвернула до себе крісло Потапа.

Христина Галайко надзвичайно чисто та технічно правильно виконала пісню Maria Callas «O mio babbino caro». Дівчинка зізналася, що ще перед виходом на сцену знала, до кого із зіркових тренерів вона потрапить. 

Єлизавета Костякіна енергійно виконала пісню Sia «California Dreamin'» і змусила танцювати весь зал і навіть зіркових тренерів. Потужність голосу розвернула до себе крісла MONATIKа й Потапа, однак своїм наставником Єлизавета обрала останнього.

Своїм запальним виконанням пісні The White Stripes «Seven Nation Army» Селін Іпкін змусила весь зал танцювати. У сили та співоче майбутнє дівчинки повірив Потап і запросив учасницю у свою команду. На сцені Селін зізналася, що спів допомагає їй впоратися із заїканням.

Запальна Анфіса Хмелевська влаштувала на сліпих прослуховуваннях справжнє шоу. Дівчинка і співала, і читала реп і навіть виконала акробатичні трюки на сцені «Голос. Діти 3». Її харизма і чудове виконання пісні Sia «Chandelier» змусили Потапа взяти її до своєї команди.

Талановитий Назар Власюк заспівав пісню Robertino Loretti «Santa Luciaі» та зачарував Потапа своїм голосом. Зірковий тренер запросив хлопчика до своєї команди.

Талі Купер вразила тренерів особливим виконанням пісні Джамали «History repeating». Між Потапом і MONATIKом розпочалася справжня боротьба за юну артистку, проте Талі пішла в команду Потапа.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про повний склад команди Тіни Кароль і команди MONATIKa.