Команда Поверніть мені красу допоможе жінці, обличчя якої вражене шрамами

Героїні проекту доведеться здолати свої комплекси та відпустити біль минулого.

Поделиться:

Сьогодні о 22.15 глядачі телеканалу 1+1 побачать шостий випуск третього сезону Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

Героїнею нової програми стане Анастасія Данченко з комплексом вроджених патологій, які у народі називаються «заячою губою» та «вовчою пащею». Після народження лікарі пропонували батькам жінки відмовитись від доньки, але мама настояла на лікуванні Насті. Так, у маленькому віці дівчинка пережила шість операцій, після яких її обличчя було уражене шрамами. Через зовнішню ваду все дитинство Настя провела у лікарнях, а у шкільні часи була змушена терпіти жорстокі насмішки однолітків.

Пізніше Анастасія не змогла побудувати щасливі стосунки з чоловіком: коханий відверто сказав героїні, що соромиться її зовнішності та не хоче проводити з нею час на людях. Причиною розриву стало зізнання обранця в тому, що з такими зовнішніми дефектами жінку не зможе прийняти його родина.

Після травматичних стосунків Настя вирішила переїхати до Одеси, де спробувала почати життя з початку. Проте вроджені дефекти стали вагомою перешкодою у реалізації планів жінки. Через свою зовнішність жінка постійно отримувала відмови від роботодавців. Урешті-решт, Анастасія стала мерчендайзером, а через деякий час навіть отримала підвищення. Проте деякі підлеглі не сприйняли жінку як керівника та навіть звільнялись, дізнавшись про її підвищення. 

У рамках проекту «команда спасіння» у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич допоможе справді почати життя з нового листа, виправивши жінці недоліки зовнішності, а також позбавивши комплексів дитинства. 

Чи зможе Анастасія Данченко здолати свої комплекси та відпустити біль минулого, дивіться вже сьогодні на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич. Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість. Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через зовнішні вади.