Королівське виховання: Чому вчать своїх дітей Кейт Міддлтон та принц Уільям

Королівське виховання: Чому вчать своїх дітей Кейт Міддлтон та принц Уільям
pinterest.com

Дізнайтеся головні принципи виховання дітей у королівській родині.

Поделиться:

та герцогиня Кейт Міддлтон виховують двоє дітей - 4-річного Джорджа та 2-річну Шарлотту. Нагадуємо, що нині Кейт чекає на появу ще однієї дитини. У Кейт та Уільяма тільки одна няня. Подружжя намагається більше часу присвячувати своїм дітям та виховати їх гідними принцом та принцесою. Чого навчають своїх дітей знатні батьки та яких правил дотримуються - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про наречену принца Гаррі, які вас здивують

ЛЮБОВ ДО ПРИРОДИ 

Кейт та Уільям часто гуляють із дітьми у будь-яку погоду. Вони грають в ігри на свіжому повітрі, дозволяють малюкам стрибати по калюжах та гуляти в парку біля палацу. Принц та принцеса також полюбляють кататися на велосипеді та поні, лежати на зеленій траві газону та бувати у зоопарку. 

ТЕРПІННЯ

Бути королівського роду - справа непроста. Вона вимагає вміння тримати себе у руках, постійно контролювати свої дії, виглядати ідеально та поводитись чемно. Коли принц Джордж чи принцеса Шарлотта сумують на офіційних подіях, Кейт ставиться до цього терпеливо і намагається відволікти дітей, показавши їм щось цікаве. 

БАЖАННЯ ВЧИТИСЯ

Принц Уільям та герцогиня Кейт змалечку прививають дітям любов до знань. Минулого року Джордж пішов у перший клас. Хлопчик відвідує школу під назвою Thomas’s Battersea. Королівське подружжя впевнене, що тут їх дитина зможе отримати якісну початкову освіту для досягнення майбутніх успіхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкільне меню принца Джорджа: Що їсть на ланч найвідоміший у світі малюк

ПРОСТОТА У ВСЬОМУ

Королівські діти граються звичайними іграшками, часто одягаються у резинові чобітки та плащі, що захищають від дощу. Кейт та Уільям вчать свою малечу бережно відноситись до речей та намагаються не потурати їм у всьому. 

МОЖЛИВІСТЬ ЗАЛИШАТИСЯ ДИТИНОЮ

На прогулянках та королівських виходах принц та принцеса поводять себе, як звичайні діти і можуть позіхнути, бешкетувати та розсміятися. Батьки не сварять їх за це, адже королівське життя сповнене офіційності та правил, і дітям важливо інколи залишатися просто дітьми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 хитрощів Кейт Міддлтон, які допоможуть мати стильний вигляд