Красунчик Бурак Тозкопаран зізнався, які дівчата йому подобаються

Турецький актор Бурак Тозкопаран: Біографія, особисте життя, фільми та фото з instagram
@buraktozkoparan

Зірка серіалу «Уламки щастя» розповів про своє особисте життя та музичну кар'єру.

Поделиться:

Головні героїні серіалу «Уламки щастя» розвернули крісла на турецькому «Голосі країни» (відео)Турецький красунчик і зірка серіалу про любов «Уламки щастя» Бурак Тозкопаран відверто розповів про ідеал дівчини, дебют в кіно та незвичайні захоплення.

БІОГРАФІЯ БУРАКА ТОЗКОПАРАНА

Актор Бурак Тозкопаран народився 14 листопада 1992 року в турецькій родині, яка в той час проживала в Греції. Після закінчення середньої школи, Бурак Тозкопаран переїхав у Нідерланди, щоб вчитися в музичній консерваторії.

У дитинстві Бурак Тозкопаран і не мріяв про акторську діяльність – хлопець завжди хотів присвятити себе музиці. Не дивно, що згодом Бурак Тозкопаран почав грати на барабанах у музичному гурті та записав кілька альбомів. Провідні режисери знімали кліпи на його пісні.

До Туреччини актор потрапив випадково – там він знімав кліп на одну зі своїх пісень. У цей час у країні проходили кінопроби на участь в серіалі «Уламки щастя». Бурак Тозкопаран вирішив взяти участь у кастингу і отримав роль Озана.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ БУРАКА ТОЗКОПАРАНА

Турецький актор не любить розповідати про своє особисте життя, проте свою ідеальну дівчину Бурак Тозкопаран відверто описав:

Для мене неважлива фігура дівчини. Найважливіше, щоб нам було приємно проводити разом час, щоб у нас були схожі музичні смаки та улюблені фільми.

За словами турецького актора Бурака Тозкопарана, він дуже чутливий і завжди готовий визнати свою провину.

Найважливіше, щоб вона знала про мої почуття і повністю мені довіряла – каже Бурак Тозкопаран про свою ідеальну дівчину.

Суперниці з серіалу Уламки щастя разом проводять відпустку (фото)БУРАК ТОЗКОПАРАН: НАЙКРАЩІ ФОТО В INSTAGRAM

У своєму Instagram Бурак Тозкопаран (Burak Tozkoparan) активно ділиться особистими фото. Із соцмереж турецького актора можна дізнатися, як любить проводити час турецька зірка. Серед основних захоплень Бурака Тозкопрана – музика та мотоспорт.

Уламки щастя: Затяті суперниці відверто розповіли про погрози та особисті стосункиКрім того, в Instagram Бурака Тозкопарана можна знайти спільні фото з акторами серіалу «Уламки щастя» Лейлою Танлар, Аліною Боз, Нургюль Ешілчай та іншими.

ФІЛЬМОГРАФІЯ БУРАКА ТОЗКОПАРАН

Турецький серіал про любов «Уламки щастя» став дебютом актора Бурака Тозкопарана. У стрічці юнак зіграв Озана Гюрпинар – брата небагатої дівчини зі складним характером Хазал (роль зіграла Аліна Боз), яку 15 років тому переплутали з іншою дівчинкою в пологовому будинку.

Я завжди робив те, що мені подобалося. Коли я займався музикою, я був щасливим. Коли я став актором, щастя стало вдвічі більше, – не приховує своєї радості Бурак Тозкопаран.

Дивіться турецький серіал «Уламки щастя» – 13 серія онлайн.