Марічка Падалко зачарувала своїм образом в українському вбранні (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко зачарувала своїм образом в українському вбранні (фото)
Фотографії: http://uatoday.tv/

На фотосесії в рамках благодійного проекту ведуча ТСН постала у чарівному українському вбранні.

Поделиться:

Ведучі ТСН у вечірніх сукнях прикрасили обкладинку «Viva!» (фото)Ведучі 1+1 активно займаються благодійними проектами. Куратор мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька нещодавно отримала подяку за підтримку паралімпійського руху.

Благодійний проект «Здійсни мрію», який курує Лідія Таран, здійснив заповітну мрію маленького онкохворого футбольного вболівальника.

Команда телеканалу 1+1 також взяла участь у другій частині проекту «Щирі» і знялася в національному українському вбранні. Всі кошти, зібрані від продажу календаря з ведучими, будуть перераховані регіональним музеям.

Марічка Падалко, яка нещодавно провела мотивуючу лекцію для студентів у Херсоні, також долучилася до акції. Фотографії зірки 1+1 вражають щирістю та чистотою.

Щоб зірки виглядали автентично, команда проїхала більше 3000 кілометрів у пошуках колеціонерів, які зберігають українські національні костюми. Для фотосесії зібрали найкращі вбрання кінця XIX – початку ХХ століття. Знімальну групу також консультували представники Українського інституту історії моди.

Дивіться також, як у національному вбранні виглядали Соломія Вітвіцька, Ольга Фреймут і Олена Кравець.

Виставка проекту «Щирі» відбудеться вже 9 грудня в ТЦ «Домосфера». А передзамовлення можна зробити, заповнивши форму за посиланням.

Новости по теме