Мазур, Фреймут, Осадча і Кравець потрапили до рейтингу найвпливовіших жінок України

ТСН. Тиждень
Мазур, Фреймут, Осадча і Кравець потрапили до рейтингу найвпливовіших жінок України

Журнал Фокус представив щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України.

Поделиться:

Журнал Фокус представив щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. 

Із-поміж телеведучих-журналістів лідером вкотре стала Алла Мазур. Ім'я автора, журналіста й ведучої ТСН Тиждень на каналі 1+1 значиться на 49-му місці.

Зокрема завдяки заслугам Мазур ТСН. Тиждень залишається найрейтинговішою підсумковою інформаційною програмою країни і лідером вечірнього недільного телеефіру.

Різкий стрибок в рейтингу впливовості зробила Ольга Фреймут. Порівняно з минулим роком вона піднялася на 14 позицій та опинилася на 69-му щаблі.

Важливо згадати, що цього року програму Інспектор Фреймут - Ексклюзивна інспекція в зоні АТО було перекладено німецькою мовою.

Ольга також стала ведучою четвертого сезону шоу Голос країни. Перезавантаження й тренером проекту Маленькі гіганти на каналі 1+1.

Окрім Алли Мазур та Ольги Фреймут,  одними з найвпливовіших Фокус назвав ведучу Світського життя Катю Осадчу (64-те місце) й акторкуСтудії Квартал-95 Олену Кравець (82-ге місце).

Як і минулих років, рейтинг складався на підставі думки пулу експертів. Редакція журналу склала попередній список впливових жінок для оцінки експертами з числа найвпливовіших чоловіків країни.

Кожен з них обирав сотню імен найвпливовіших в політиці, науці, бізнесі, спорті, медіасфері, шоу-бізнесі.

Крім того, кожен експерт міг вписати необмежене кількість своїх кандидатів, яких не внесено до попереднього списку редакції.

Рейтинг складався на основі підрахунку голосів, відданих за кожну претендентку. Думка редакції враховувалося і була провідною.

Новости по теме