Модні весільні букети: Тренди 2016 року

Тренди 2016 року: Модні весільні букети
http://weddingmagazine.com.ua/

Весільний блогер розповіла, які весільні букети модні в 2016 році та як правильно обрати квіти.

Поделиться:

Весільний макіяж: Тренди 2016 рокуОдин з найважливіших моментів у весіллі - це букет нареченої. Весільний блогер Юля Метеліна була учасницею першого сезону телепроекту Чотири весілля, тому відчула на собі всі плюси та мінуси підготовки до весілля.

Експерт наголошує, що букет потрібно обирати особливо уважно. Він повинен підходити під весільну сукню, весільний макіяж та підкреслювати вашу індивідуальність.

На моєму весіллі був дуже ніжний букетик, середнього розміру, округлої форми з довгими ніжками у квітів. Він, звісно, компонував мій образ, - розповіла Юлія Метеліна.

Модні весільні букети 2016 року

Тенденції на оформлення весільних букетів в 2016 році різноманітні, але можна виділити кілька основних напрямів. Найбільш актуальними є букети округлої форми, з обережно зрізаними ніжками квітів.

Які сукні обирають модниці літом 2016Краплеподібні варіанти складаються, в основному, з дрібних квітів. У моді також маленькі букетики, вони особливо підійдуть до модних суконь у стилі бохо-шик.

Якщо говорити про кольори, то весільні букети 2016 можуть мати кілька актуальних рішень. В моді яскраві, різнокольорові букети, складені з рослин і квітів найрізноманітніших відтінків, з цікавими комбінаціями декількох яскравих тонів.

Другий варіант весільного букету є абсолютною протилежністю першого. Актуальні яскраві букети, повністю складені з квітів одного кольору: рожевих, бузкових, синіх чи червоних.

З моди не виходить класика, а саме букети в стриманих пастельних відтінках. Для цього варіанту використовуються так звані шляхетні квіти на довгих ніжках, які прикрашають стрічками, брошками та камінчиками.

Оригінальні весільні букети 2016 року

У моді також різні нестандартні рішення для оформлення букетів. Так, крім квітів у таких композиціях все частіше використовуються гілки, рослини-сукуленти, ягоди і фрукти. Особливо красиво і органічно вони будуть виглядати в букетах для осінніх весіль.

Крім варіантів з квітів на весіллі можуть використовуватися букети, виготовлені з незвичайних матеріалів. Для весілля на морському узбережжі ідеально підійдуть букети з мушель, для весілля в класичному стилі - з дорогоцінних брошок, для одруження музикантів - з паперових квітів, виготовлених з нотного паперу.

Все більшу популярність набувають букети з гудзиків і квітів, зроблених з мереживних стрічок. Перевагами таких композицій є те, що подібна краса з часом не зів'яне, а назавжди стане символом щасливих часів і чудового свята.

Існує безліч варіантів весільних букетів. Юлія Метеліна радить бути уважними до весільного вбрання, стилю весілля та, головне, до вашого настрою.