MONATIK виконав новий хіт разом з учасниками Голосу. Діти

Разом зі своїми підопічними співак відкривав та завершував церемонію «VIVA! Найкрасивіші».

Поделиться:

Днями у центрі столиці відбулася десята ювілейна церемонія нагородження «VIVA! Найкрасивіші-2018».

Відкривав та завершував шоу український мультиартист, тренер Голосу. Діти-4 MONATIK.

Одним з найбільш пам'ятних номерів церемонії нагородження стала пісня Краса, яку MONATIK створив ексклюзивно до 10-річчя «VIVA! Найкрасивіші».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зашифрував у новому кліпі послання для прихильників

Мультиартист виконав новий хіт разом зі своїми підопічними Голосу. Діти Веронікою Коваленко, Ніно Басілаєю, Андрієм Бойком, Владом Фенічком, Владою Смаляною, Христиною Жуковською, Юлією Радчук, Олександрою Мазур та Дариною Красновецькою.

В ексклюзивному відеобекстейджі для ТСН.ua МONATIK відкрив залаштунки підготовки до церемонії, а також зізнався, що був радий знову зібрати учасників Голосу. Діти та творити разом музику:

«Коли Viva звернулися до мене з такою важливою місією – написати пісню, присвячену 10-річчю журналу, я зрозумів, що її звучання і душа проявиться максимально чесно, тільки якщо ми з хлопцями (прим. Антоном Чілібі і Сергієм Єременком – MonatikChilibiSound) зробимо це з нашим майбутнім – учасниками Голосу. Діти! Я дуже гордий і щасливий за результат! Дякую Viva за те, що посіяли зерно, яке проросло в настільки мотивуючу, чесну пісню, і дали можливість дітям насолодитися такою сценою і глядачами. А глядачеві, своєю чергою, – нашим світлим майбутньому».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK заінтригував співпрацею з Данелією Тулєшовою

Церемонію нагородження «VIVA! Найкрасивіші» глядачі 1+1 побачать 11 лютого, у неділю, о 23:10.