MONATIK закликає сучасну молодь робити тестування на ВІЛ

MONATIK закликає сучасну молодь робити тестування на ВІЛ
1plus1.ua

Тренер Голосу. Діти став представником UNICEF в Україні

Поделиться:

Тренер Голосу. Діти MONATIK MONATIK повністю сформував свою командустав Другом Дитячого фонду ООН (UNICEF). Вчора співак разом із представником фонду Джованною Барберіс підписали Меморандум про взаєморозуміння в сфері захисту прав дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленька Адель змусила MONATIKа плакати

MONATIK зізнається, що для нього це велика честь і вже готується надихати молодь піклуватися про своє здоров'я. 

Я зроблю все можливе для поліпшення здоров'я, життя і майбутнього дітей та підлітків в Україні. Я прагну донести до моїх шанувальників важливість і необхідність ВІЛ-тестування і сподіваюся, що моя участь в кампанії принесе позитивні результати, - запевняє співак. 

 

A post shared by Monatik Dmitriy (@monatik_official) on

У свою чергу Джованна розповіла більше про співпрацю UNICEF із зірками:

UNICEF був першою глобальною організацією, яка будувала партнерство з відомими зірками для втілення глобальної місії. MONATIK був обраний на роль Друга UNICEF. Я впевнена, що він допоможе нам надихнути багатьох молодих людей. 

Співпраця між UNICEF та MONATIK починається з інформаційної молодіжної кампанії. Її мета - мотивувати сучасних молодих людей до тестування на ВІЛ. MONATIK, завдяки популярності серед аудиторії підлітків та молоді, стане для них прикладом і допоможе UNICEF захистити здоров'я української молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди MONATIK потрапила «Тіна Кароль»