MONATIK зізнався, який у нього зріст і як його дражнили в дитинстві

Популярний артист відповів на незручні запитання своїх прихильників.

Поделиться:

Тіна Кароль і MONATIK розповіли, як вони боролися із зайвою вагоюЗірковий тренер вокального шоу «Голос. Діти 3» MONATIK завітав у студію «Київ Вечірній», де відверто відповів на усі незручні запитання Володимира Зеленського.

Ведучий комедійного шоу зібрав запитання, які найбільше цікавили користувачів і змусив MONATIKа відповідати на них дуже швидко, не роздумуючи.

Артист і танцюрист зізнався, що він здобув юридичну освіту, але завжди мріяв стати серфінгістом. MONATIK планує освоїти цей вид спорту, як тільки у нього з'явиться трохи більше вільного часу.

У 13 років я пішов на брейк-данс і почав крутитися на голові. Я завжди ходив у шапці. Ця звичка зберіглася й до сьогодні. Потрібно думки зберігати в теплі, – каже артист.

MONATIK часто жартує стосовно свого зросту. Однак зізнається, що дизайнери не кепкують і не відправляють його у дитячий відділ.

Мій зріст – 164,5 см. У дитинстві мене дражнили «Пусиком» через зріст і «Махнатиком» через довге волосся, – розповів MONATIK.

За екстравагантність та довге волосся MONATIKaMONATIK зізнався, якій жінці завдячує своїм успіхом критикували в школі і навіть виганяли з екзаменів. Проте це не завадило музиканту й танцюристу стати відомим.

Свій успіх музикант завдячує бабусі. В одному з ефірів «Голос. Діти 3» зірковий тренер зізнався, що саме завдяки Лариси Петрівни (бабуся MONATIKа) він став артистом.

Наприкінці шоу «Київ Вечірній» MONATIK і Володимир Зеленський влаштували танцювальне змагання.

Нагадаємо, що нещодавно Потап, Тіна Кароль і MONATIK розповіли про своє перше кохання.