1+1 покаже новий серіал із актором-красунчиком із «Хазяйки»

Випадкових зустрічей не буває

Чи зможуть головні герої витримати всі випробування і знайти справжню любов – головна інтрига стрічки.

Поделиться:

18 вересня о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра мелодрами «Випадкових зустрічей не буває» – 4-серійного телесеріалу виробництва 1+1 Продакшн.

Головна героїня стрічки – Олена – молода, красива успішна бізнес-вумен. Багато років тому жінка зробила помилку, про яку тепер дуже шкодує. Олена не може стати мамою, але мріє всиновити дитину.

Чоловік Олени не підтримує ідею з усиновленням, тому в родині часто відбуваються сварки. Пізніше з'ясовується, що у подружжя ще дуже багато причин для секретів.

Героїв пов'язують не тільки особисте життя, а й сімейний бізнес. У боротьбі за щастя Олена переживає безліч перешкод, розчарувань і особистих трагедій.

Чи зможе головна героїня витримати всі випробування і знайти справжню любов – головна інтрига фільму.

Саундтрек до серіалу «Випадкових зустрічей не буває» написав композитор і музичний продюсер проекту «Голос. Діти» Руслан Квінта.

Коли я писав музику для саундтреку до цього фільму, я врахував усі переживання, які відчували головні герої: любов, зраду, біль. Пісня вийшла ліричною, вона доповнює сюжет мелодрами, – коментує композитор Руслан Квінта.

За словами композитора, учасниця вокального шоу «Голос країни» Катя Рибак красиво передала голосом усі емоції композиції.

Молода співачка Катя Рибак не вперше працює над саундтреками до фільмів телеканалу 1+1. До запису цієї пісні дівчина поставилася з великим інтересом і відповідальністю.

Саундтрек до мелодрами «Випадкових зустрічей не буває» вийшов дуже зворушливим. Пісня розповідає про те, що кожна зустріч в житті до чогось призводить. Не варто впадати у відчай, якщо довго не можеш знайти своє щастя. Воно прийде, нехай і не зразу, – коментує Катя Рибак.

Режисером «Випадкових зустрічей не буває» стала Вікторія Мельникова. Головну роль в картині зіграла успішна українська актриса Анна Кузіна.

В одній з головних ролей глядачі побачать актора Сергія Радченко, якого вже встигли полюбити за серіалом «Хазяйка» на телеканалі 1+1.

Ролі другого плану зіграли: Сергій Дерев'янко, Міла Сивацька, Сергій Калантай, Алла Мартинюк, Станіслав Мельник.