На дитячому Євробаченні Україну представлятиме учасниця «Голос. Діти»

Тендітна Настя Багінська поїде в Грузію з піснею «Не зупиняй»

Поделиться:

Ніжна, чуттєва і надзвичайно талановита дівчинка Анастасія Багінська співатиме на дитячому Євробаченні у Грузії. Ви пам’ятаєте цю рудоволосу красуню із масштабного українського талант-шоу «Голос. Діти». У 7 років мініатюрна співачка вирішила взяти участь у такому великому проекті і пройшла непростий шлях. Її лагідний голос і тонка душа вразили глядачів до сліз, однак Насті так і не вдалося дійти далі сліпих прослуховувань. Вона дуже перехвилювалася і , здавалося, могла втратити голос.

Після двох років ретельної підготовки Настя Багінська повернулася на улюблене співоче шоу країни і підкорила серця одразу двох тренерів. Маленьке руде сонечко, як її ніжно називав тренер Потап, потрапила у суперфінал, проте поступилася перемогою підопічному Тіни Кароль Роману Сасанчину.

Нині 12-річна Настя Багінська продовжує свою співочу кар’єру. В такому юному віці Анастасія здобула чимало значущих перемог та нагород: виборола гран-прі міжнародного конкурсу «Золоте яблуко» у Молдові та гран-прі дитячого фестивалю «Слов’янський базар» у Вітепську. Цими вихідними дівчинка перемогла у відборі дитячого Євробачення. 26 листопада Настя заспіває пісню «Не зупиняй» на сцені найвідомішого співочого конкурсу Європи.