На «Голос країни-7» прийшов священик

Голос країни

Днями телеканал «1+1» розпочав зйомки «сліпих прослуховувань» сьомого сезону вокального проекту «Голос країни».

Поделиться:

Хто стане тренерами нового сезону «Голос країни»Як відомо, новими тренерами проекту стануть український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту співачці Тіні Кароль і шоумену і продюсеру Потапу.

Одним із учасників сліпих прослуховувань  став священник із Березані Олександр Клименко. Отець Олександр вразив глядачів у залі, вийшовши на сцену у рясі та заспівавши пісню Миколи Мозгового «Материнська любов». Учасник розповів, що хоче надихнути людей до молитви.

 

Ви готові до Голосу Країни 7? Тренери і ведучі в зборі)) #рікголосу #goloskrainy

Фото опубликовано Katya Osadcha (@kosadcha)

Чи розвернули свої крісла до отця Олександра тренери Сергій Бабкін, Джамала, Тіна Кароль та Потап можна буде побачити у ефірі телеканалу «1+1» після закінчення проекту «Голос.Діти-3».

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» стартував «Рік «Голосу», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

Тренерами сьомого сезону «Голосу країни» стали Сергій Бабкін, Джамала, Тіна Кароль та Потап.

Сергій Бабкін – український співак, автор пісень, актор, учасник гурту 5'nizza. Хіти гурту «Солдат», «Стріла», «Ямайка» у стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам'ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом гурту був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь у творчому проекті Святослава Вакарчука «Брюссель». Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями у Києві з аншлагом пройшов його сольний концерт «Избранное электричество».

Джамала - Народна артистка України, переможниця Євробачення 2016, що стала національною гордістю і символом нашої країни. Про участь Джамали у сьомому сезоні проекту стало відомо в травні 2016 року, коли відбувся фінал «Голосу країни-6». На сцені проекту співачка зізналася, що щаслива стати частиною кращого вокального шоу країни. Джамала пообіцяла, що буде шукати унікальні тембри і голоси «поза часом».

Українська співачка і заслужена артистка України Тіна Кароль у четвертий раз сяде у тренерське крісло «Голосу країни». У минулому сезоні Інна Іщенко з команди Тіни Кароль стала суперфіналісткою проекту, а її підопічний Антон Копитін здобув перемогу в п'ятому сезоні, отримавши від телеканалу «1+1» кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві.

Популярний український співак і успішний продюсер Потап стане тренером «Голосу країни» втретє. Співак також є тренером другого і третього сезону «Голос.Діти», який зараз йде в ефірі телеканалу «1+1». Разом з учасниками другого сезону дитячого проекту Потап об'їздив всю Україну з концертним туром «Потап.Діти».

Новости по теме