На ножах: Цибулевий суп від ресторатора-міліонера Діми Борисова (рецепт)

На ножах: Цибулевий суп від ресторатора-міліонера Діми Борисова (рецепт)

Відомий ресторатор поділився рецептом смачного супу.

Поделиться:

Вчора відбулася гостра прем'єра шоу На ножах з вагітною Ольгою Фреймут.

У першому випуску від 05.04.16 команда перетворила занедбане Старе місто у Києві на модний сімений ресторан.

Зміни торкнулися не тільки зовнішного вигляду, а й меню ресторану.

Діма Борисов додав у нього старовинні українські дореволюційні рецепти, а також поділився із шефом рецептом смачного супу, який легко готувати.

На 1 порцію цибулевого супу потрібно:

100 г цибулі шалот;

100 г цибулі рипчастої;

4 зубці часнику;

20 мл олії оливкової;

100 мл білого вина;

1 порція бульйону.

Інгредієнти варто обсмажити у маслі, а потім додати білого вина. Суміш "укриваємо" 1 порцією бульйону і тушимо 10 хв.

Неймовірне перетворення ресторації Старе місто у Києві дивіться у першому випуску На ножах від 05.04.16 онлайн на сайті 1+1.