На сліпі прослуховування «Голос. Діти 3» прийшов музичний президент України

На сліпі прослуховування «Голос. Діти 3» прийшов музичний президент України
1plus1.ua

Майбутній глава музики України зачарував усіх зіркових тренерів та глядачів у залі.

Поделиться:

На п’ятий ефір дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» завітав майбутній музичний президент України. Ним виявився чарівний 9-річний одесит Дмитро Лях.

Учасник «Голос. Діти 3» розповів, що мріє стати президентом, однак не простим, а музичним.

Я хочу, щоб на кожній вулиці грала музика. На одній – джаз, на іншій – сучасна. Так людям буде цікавіше жити, – по-президентськи розмірковує Дмитро.

Амбітний одесит вже навіть придумав реформи в галузі медицини. На його думку, класична музика в кожній лікарні зробить українців найсильнішою та найбільш здоровою нацією у світі.

Я прийшов на «Голос. Діти 3», щоб люди дізналися про мене. А потім проголосували за мене на пост музичного президента.

Майбутній «музичний президент» під час виступу покорив усіх своєю харизмою. На сцені він майстерно перевтілився у Елвіса Преслі і заспівав його композицію «Blue suede shoes».

Потап: «Я ставлюся до своїх підопічних, як до рідних дітей»На жаль, маленькому стилязі не вдалося переконати жодного з тренерів натиснути кнопку. Потап перепросив, що не повернув тренерське крісло, однак навіть на це у Дмитра знайшлася дипломатична відповідь:

Я з Одеси, тому мені нічого хвилюватися.

Дмитро пообіцяв продовжувати займатися музикою і повернутися на вокальне шоу. А тренерів заспокоїв, що коли стане музичним президентом, в жодному разі не буде мстити за таке рішення.

Дивіться «Голос. Діти 3» – п'ятий випуск від 30.10.2016 онлайн на 1plus1.ua просто зараз.​