На зйомки «Голосу. Діти-4» Наталя Могилевська з’явилась у новому іміджі

Відома українська співачка вразила глядачів своїм новим образом.

Поделиться:

У перший знімальний день сліпих прослуховувань «Голосу. Діти-4» на гостей концерту чекало багато цікавого. Зокрема – новий, стильний образ Наталі Могилевської. Вона не тільки помітно схудла, але і здивувала шанувальників новою короткою зачіскою – каре. Також тренер нового сезону «Голосу. Діти» для стартових зйомок проекту обрала білосніжну сукню-кейп довжини міді. Вбрання Наталі (від головного стиліста телеканалу «1+1» Ольги Слонь) запам’яталося глибоким декольте та великою вишивкою з бісеру.

Новий стиль – це не просто вдала робота стилістів. Це відображення мого нового я, – прокоментувала співачка.

 

«Я багато працюю над собою і якостями свого характеру. Сьогодні Наталя Могилевська абсолютно не та, що була ще два роки тому: я стала мудрішою і більш м’якою. Крім того, я відкрила свою школу юних талантів «Talant school», тому багато спілкуюся з дітьми – безпосередніми і «живими» колегами. Звичайно ж, ці внутрішні зміни вплинули і на мій зовнішній вигляд. Мені хочеться творити, експериментувати, шукати нове не тільки в музиці, а й в стилі. Наприклад, зараз я, прихильниця довгих локонів, обираю сміливе каре – це результат мого внутрішнього вогню. А на сукні у мене така ж весна, як і всередині», – розповіла артистка.

Нагадаємо, телеканал «1+1» розпочав зйомки «сліпих прослуховувань» нового четвертого сезону «Голос. Діти» з новим складом тренерів та постійними ведучими.

Слідкуйте за новинами проекту на нашому сайті!