Надя Дорофєєва: «Голос. Діти надихає на створення великої родини»

Співачка розповіла, що відчуває, сидячи в тренерському кріслі.

Поделиться:

Цієї неділі на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталія Могилевська, MONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, а ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Время и Стекло потрапила фанатка Дмитра Комарова

Однією з особливостей четвертого сезону Голосу. Діти стало перше в українській історії проекту подвійне червоне крісло для Наді Дорофєєвої та Позитива. В ексклюзивному інтерв’ю журналу Телескоп артисти розповіли про найбільш емоційне рішення у проекті, адже за правилами Надя та Позитив мали разом натискати на червону кнопку.

«Це не так легко, як може здатися з першого погляду. Ми вже багато років співаємо дуетом і проводимо одне з одним більше часу, ніж зі своїми сім'ями. Але у кожного з нас є своє бачення: хтось звертає увагу на душевність виконання, хтось на техніку вокалу. Ми з Позитивом різні, але при цьому ми одна команда, тому знаходили спільні рішення. Один із найбільш хвилюючих моментів проекту стався, коли нам довелося взяти паузу, щоб прийняти серйозне і дуже складне рішення - хто з учасників піде далі», - сказала Надя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва стала блондинкою та просить її не тролити

Також Надя Дорофєєва відверто зізналась, що під час «сліпих прослуховувань» замислилась про власних дітей:

«Ми побачили дуже багато сильних духом маленьких вокалістів з історіями, що надихають і мотивують, від яких з'являлися сльози та йшли мурашки. Дітки дуже милі, вони відверто говорять те, що думають. Хтось звертав увагу на порятунок планети та світову екологію, а дехто вирішив проявити себе у проекті, тому що його ображають в школі. Ви знаєте, коли сидиш у кріслі та бачиш таких талановитих, милих і зворушливих дітей, думаєш: «Якби ж у мене теж було таке класне дитя». Проект надихає на створення у майбутньому великої родини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK та Время и Стекло розповіли, як пройшли кастинг на тренерів Голосу. Діти

Тим часом, Позитив поділився, що пов’язує його з Наталією Могилевською:

«У дитинстві я був творчою дитиною, але дуже скромною і сором'язливою. Мене розкрило театральне мистецтво. За що я дуже вдячний своєму вчителю Олександру Самсоновичу Заболотному - саме він побачив у мені артиста. Досі користуюся його шкільними підказками. До речі, Наталія Могилевська теж його учениця. На проекті ми з нею згадували ті часи».

Дивіться четвертий сезон Голосу. Діти щонеділі о 21.00 на 1+1.