Надя Дорофєєва розповіла, як змагалася з прихильником Могилевської

Співачка пригадала цікавий життєвий епізод, пов'язаний із Наталією Могилевською.

Поделиться:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся другий ефір четвертого сезону найбільш масштабного дитячого вокального проекту Голос. Діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Наталії Могилевської потрапила дівчина з рідкісним голосом

У другому випуску сліпих прослуховувань 13-річна Касинія Бойко з Чорноморська виконала пісню тренера проекту Наталії Могилевської Вільний птах. Дівчина розвернула крісло MONATIK, а Наталя, у відповідь на чуттєве виконання, не змогла стримати емоцій та відверто розповіла історію створення свого хіта:

«Я завжди дуже хвилююсь, коли виконують мої пісні. У програмі Шанс був хлопчина, Петро Дмитриченко, який присвятив мені неймовірну пісню «Я божеволію без тебе». Вона мені настільки сподобалась, що я захотіла у відповідь написати щось дуже яскраве українською мовою», - поділилась Наталія. Своєю чергою Надя Дорофєєва ледь стримувала емоції, сидячи у червоному кріслі, адже, як виявилось, брала участь у тій самій програмі.

Наталю, не знаю, чи пам’ятаєте ви, але того дня Петро Дмитриченко співав проти мене, - зізналась Надя.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди MONATIK потрапила «Тіна Кароль»

Дивіться четвертий сезон Голосу. Діти щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1, у якому після фіналу Танців з зірками продовжиться протистояння Наталії Могилевської та Наді Дорофєєвої вже у ролі зіркових тренерів вокального проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команду Время и Стекло поповнили чотири особливих вокалісти