Найкращі образи Каті Осадчої на шоу «Голос. Діти»

Незмінна телепара ведучих «Голос. Діти»  Юрій Горбунов та Катя Осадча  слідує модним трендам і останнім тенденціям. 

Поделиться:

Остання зізналася: намагалася бути хресною матусею дітлахам і протягом зйомок вокального шоу підбадьорювала, розраджувала і навіть розважала конкурсантів.

Я насправді за весь цей час стала їм справжньою подругою. А дівчатам я нагадую Барбі, їм приємно зі мною грати у перервах, - сміється Осадча.

Із культовою красунею популярну ведучу порівнювали зокрема через вбрання, у якому вона працювала під час ефірів. Катя, яка у програмі про багатих та знаменитих кидає виклик своїми неординарними сукнями й капелюшками, на «Голос. Діти» постала надзвичайно ніжною і зворушливою.

Ведучу на «сліпих прослуховуваннях» третього сезону глядачі побачили у рожевій оксамитовій сукні з об'ємною нижньою спідницею від українського дизайнера NAVRO з колекції «A little chaos». Сукня прикрашена аплікаціями казкових птахів, розшитих машинною і ручною вишивкою.

Цікаво, що у минулому сезоні стилісти зі «Світського життя» Юлія Вірц і Ірина Лань для відборів наосліп також обрали сукню від Ольги Навроцької, яку з першого погляду вподобали маленькі виконавці.

Діти цей вибір оцінили гідно - вони подовгу розглядали принт з качечками-мандаринками і навіть називали мене «найкрасивішою тьотею». Мені комфортно у такому образі. Тут я, насамперед, мама, помічниця, підтримка, людина, яка надихає, - розповіла Катя.

Чарівні сукні Осадчої не лишали байдужими не тільки дівчаток, які мріють бути схожими на Осадчу, а й колег. 

В один зі знімальних днів я була у сукні з оголеною спиною і від усіх чоловіків на проекті: і від Юри, і від Потапа, і за лаштунками назбирала купу компліментів, - згадала Осадча.

Ведуча зізналася, що не вибаглива у виборі вбрання для зйомок. Зірка не втручається у роботу стилістів, адже кожен має робити свою справу.

«Носити це – моя робота. За всі 10 років в кадрі не було жодного разу, щоб я сказала: «Цього я не вдягну». Перед зйомками «Світського» я ніколи не знаю, у чому буду. Моя справа - готуватися до інтерв'ю. А перед павільйонними зйомками, такими, як «Голос. Діти»,  звичайно, заздалегідь обираємо сукні, бо потрібно порадитися з режисерами, узгодити колір. А ще важливо, щоб моє вбрання пасувало до Юриного», - пояснила Катя.

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти-3» 2 жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 09.10.2016 онлайн.