Найкращі виступи фіналістів «Голос. Діти 3»

Фіналісти Голос. Діти 3: Найкращі та найемоційніші номери шоу
1plus1.ua

6 найпотужніших номерів фаворитів Тіни Кароль, Потапа і MONATIKа.

Поделиться:

​ Учасниця «Голос. Діти 3» викликала сльози у Тіни Кароль виконанням пісні «1944»Зіркові тренери «Голос. Діти 3» Тіна Кароль, Потап і MONATIK визначилися з шістьома фіналістами, які в прямому ефірі боротимуться за титул найкращого дитячого голосу 2016.

4 грудня у фіналі шоу на головній сцені країни виступлять підопічні Тіни Кароль – Олександр Подолян і Еліна Іващенко, учасники команди Потапа – Тетяна Олексієнко та Іванна Решко, та учні MONATIKа – Влад Фенічко та Андрій Бойко.

Відтепер глядачі, а не зіркові тренери, обиратимуть найкращого юного вокаліста, який стане переможцем шоу. 1plus1.ua пропонує пригадати найемоційніші виступи фіналістів «Голос. Діти 3».

Тетяна Олексієнко

Володарка магічного голосу не уявляє життя без перемог. Тетянин тато виїхав на заробітки, щоб дівчинка мала змогу займатися музикою. Підопічна Потапа присвячує батьку всі свої здобутки і переконує – він поїхав за кордон не даремно.

У півфіналі шоу Тетяна Олексієнко потужно заспівала світовий хіт Queen «Show Must Go On».

Іванна Решко

Дівчинка є палкою прихильницею музичного продюсера шоу Руслана Квінти. Її мета – довести своїм ровесникам, що вона талановита співачка. У півфіналі шоу «Голос. Діти 3» підопічна Потапа розчулила глядачів особливим виконанням пісні Adele «Hello».

Олександр Подолян

Фіналіст дитячого проекту «Маленькі гіганти», незважаючи на мутацію голосу, вирішив спробувати свої сили на шоу «Голос. Діти 3». На «сліпих прослуховуваннях» Сашко вразив глядачів професійним виконанням пісні Lucio Dalla «Caruso» і потрапив в команду Тіни Кароль.

Еліна Іващенко

Підопічна Тіни Кароль на шоу «Голос. Діти 3» хоче втілити в життя мрію своєї мами, яка пішла з життя, коли дівчинці було лише два роки. Тепер дівчинка співає для неї. У півфіналі шоу Еліна Іващенко здивувала глядачів неповторним виконанням пісні Джамали «1944».

Влад Фенічко

Юнак вважає, що йому час попрощатися з дитинством і зосередитися на майбутній кар’єрі. Музика – єдине, чим хоче займатися хлопець. Для юного співака «Голос. Діти 3» – це серйозний і дорослий конкурс.

На етапі «вокальних боїв» Влад Фенічко емоційно заспівав пісню Земфіри «Жить в твоей голове».

Андрій Бойко

Юнак прийшов на проект, щоб довести своїм батькам – досвідченим музикантам, що він може стати успішним співаком в Україні. Талановитий хлопець переконаний, що іншого шляху, окрім музики, у нього немає.

У півфіналі вокального шоу Андрій Бойко неповторно заспівав пісню Michael Buble «Georgia on My Mind».