Напередодні прем'єри Модель XL 1+1 провів день краси

Дивіться сьогодні перший випуск сміливого реаліті-шоу.

Поделиться:

Напередодні прем'єри проекту Модель XL, перший випуск якого глядачі побачать сьогодні о 22.00, у просторі Just in space відбувся beauty day від каналу 1+1.

Професійна команда реаліті займалася перевтіленням гостей, які потім мали можливість взяти участь у фотосесії. Поки з дівчатами працювали візажист, перукар, фотограф, вони могли поспілкуватися з креативним продюсером проекту Анною Сухецькою у невимушеній атмосфері та дізнатися секрети нового реаліті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Модель XL розповіла про конкуренцію із стандартними моделями

Так, Анна відкрила таємницю і розповіла про одне з випробувань для учасниць:

«Дівчатам доведеться зустрітися зі своїми страхами і позбутися комплексів. В одному з випробувань ми попросили їх написати на своєму тілі образливі слова, якими їх обзивали в минулому, і в білизні продефілювати вулицею. Фінал цього конкурсу виявиться дуже несподіваним, але все побачите самі у програмі».

Учасниці проекту Модель XL своїм прикладом доведуть, що, незважаючи на відмінності зовнішності, всі дівчата прекрасні, варто лише навчитися перетворювати свої «недоліки» у переваги. Набути впевненості в собі та навчитися модельним навичкам учасницям допомагали члени журі - Катя ОсадчаКатя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей», Андре Тан, Влад Яма і Тетяна Мацкевич, а також професійні експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан про пишні форми: «Краще їсти, ніж їсти інших людей»

Так, на beauty day був присутній fashion-режисер Сергій Чудовський, який навчав учасниць проекту Модель XL дефіле. Сергій провів ексклюзивний майстер-клас по позуванню в кадрі і для гостей заходу, допомагаючи їм відчути себе справжніми моделями та отримати чудові знімки.