Настя Каменських стане ведучою шоу "Розсміши коміка. Діти"

Настя Каменських стане ведучою шоу "Розсміши коміка. Діти"

Вже у квітні телеканал "1+1" покаже новий формат розважального гумористичного шоу "Розсміши коміка. Діти", виробництва студії "Квартал 95".

Поделиться:

Вже у квітні телеканал 1+1 покаже новий формат розважального гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти, виробництва студії Квартал 95. Ведучою нового шоу стала Настя Каменських.

Раніше співачка вже брала участь в іншому дитячому проекті 1+1 - Маленькі гіганти, в якому вона була тренером однієї з команд.

"Я щаслива брати участь в таких шоу, де можна побачити творчі прояви дітей – такі щирі та безпосередні. Це надихає на 100%. У роботі з дітьми є тільки одна складність - це їхні сльози, коли щось не виходить, коли вони програють. Зі свого досвіду роботи в дитячих проектах можу сказати, що діти часто проявляють себе більш зібраними та професійними, ніж будь-який дорослий. В "Розсміши коміка. Діти" я точно буду на стороні дітей", - коментує Настя Каменських, ведуча дитячого гумористичного шоу.

У Розсміши коміка. Діти беруть участь талановиті та артистичні діти віком від 5 до 13 років. Їх основне завдання - протягом лімітованого часу (1 хвилина) виступити з будь-яким номером оригінального жанру – скетчем, акторської мініатюрою, монологом, пантомімою, смішним віршем, піснею чи будь-яким іншим номером, - який змусить посміхнутися хоча б одного з двох членів журі.

За правилами шоу, завдання суддів - не сміятися. Якщо хоча б один з членів журі (або обидва) посміхнувся, учасник шоу отримує грошовий гонорар за перший тур. Далі він має вибір: пройти в наступний тур і отримати можливість заробити набагато більшу суму грошей або ж відмовитися від подальшої участі, але забрати вже виграний приз. Якщо ж в наступному турі учаснику не вдається змусити журі посміхнутися, він втрачає всі зароблені раніше гроші.

У складі журі Розсміши коміка. Діти - Володимир Зеленський і Євген Кошовий. Ведуча – Настя Каменських.

Дивіться Розсміши коміка. Діти скоро на "1+1".