Наталя Могилевська відсвяткувала свій день народження на знімальному майданчику «Голосу. Діти»

Наталя Могилевська відсвяткувала свій день народження на знімальному майданчику «Голосу. Діти»

Зйомки нового четвертого сезону у розпалі!

Поделиться:

Сьогодні Наталя Могилевська святкує свій день народження на знімальному майданчику «Голосу. Діти-4». У своїх соціальних мережах іменинниця розповіла, що свято розділила з талановитою командою юних співаків вокального проекту:

Я вперше святкую свій день народження на великому знімальному майданчику, і для мене дуже цінним є те, що саме тут, саме з командою «1+1» я стала іншою людиною. Дякую, що створюєте проекти, які змінюють долі, - сказала співачка зі сцени, подякувавши також тренерам і ведучим проекту.

Творча команда «Голосу. Діти-4» підготувала для Наталі спеціальний сюрприз. Під час зйомок група проекту привітала співачку прямо на сцені, подарувавши оберемок різнокольорових кульок та святковий торт, а колеги по тренерському кріслу, популярний співак MONATIKта учасники «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив, разом з глядацькою залою у цей час співали пісню «Happy birthday».

На сцені «Голосу.Діти-4» Наталя з’явилася у спокусливій чорній сукні, усипаній камінцями, з відкрити плечима, яка чудово підкреслювала струнку фігуру співачки. 

Нагадаємо, що на зйомках «сліпих прослуховувань» Наталя Могилевська з'явилася перед глядачами в кардинально новому образі. Відома співачка не тільки помітно схудла, але і здивувала шанувальників новою короткою зачіскою - каре.

Зазначимо, що новими тренерами четвертого сезону «Голос.Діти» стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти групи «Время и Стекло»Надя Дорофєєва та Позитив. «Голос. Діти»- це єдине вокальне дитяче шоу України, яке виходить на телеканалі «1+1» з 2012 року. Проект - адаптація голландського формату компанії Talpa «The Voice Kids». Учасниками є діти у віці від 7 до 14 років.

Четвертий сезон проекту «Голос.Діти» телеглядачі «1+1» побачать вже в новому телесезоні.