Найкрасивіша пара серіалу Школа: Паша прокоментував свої стосунки з Лолою

Школа

Герої серіалу Школа розповіли, як проходили зйомки нової україномовної мелодрами.

Поделиться:

Знущання однолітків, кабінетні змови та непорозуміння із батьками - які секрети приховує найгучніша прем'єра цієї зими - телесеріал Школа? Творці стрічки переконують, що цей серіал знятий на основі реальних історій життя підлітків, які переповіли їхні батьки. У картині переповідаються найскладніші теми: наркотики, алкоголь, плітки та, звичайно, перше кохання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вероніка vs Лола: Хто з героїнь Школи вам подобається більше?

Герой Паша - найпопулярніший хлопець у школі. За сценарієм він зустрічається із зіркою школи - блогеркою Лолою. Актори Олександр Петренко та Єлизавета Василенко зізнаються, що й самі не помітили, як хвилювання героїв серіалу перетворилися у справжні почуття за кадром. 

Ми в житті сподобались один одному, і у нас зав'язались стосунки. Саме тому наші поцілунки у кадрі виглядають максимально природньо. Вони були справжніми, - розповідає Олександр. 

Нині закоханих розділяють кілометри. Ліза Василенко захворіла, тож поїхала лікуватися додому, у Дніпро. Олександр передав привіт коханій і побажав швидкого одужання.

Нагадуємо, що як і у серіалі Школа, Ліза Василенко - зірка інтернету. Дівчина має особистий блог, на який вже підписалося 60 тис. осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підкорити Instagram: Поради блогерки Лоли зі Школи

Новости по теме