«Нескорені»: в Україні стартує великий благодійний тур за участі Марти Липчей, ROXOLANA, KOLA та «Енджі Крейди»

Благотворительный тур "Нескорені"
В Україні стартує великий благодійний тур за участі Марти Липчей, ROXOLANA, KOLA та Енджі Крейди - 1+1

Українські співачки Марта Липчей, ROXOLANA, KOLA та гурт «Енджі Крейда» об’єдналися задля великого благодійного туру, мета якого – допомогти пораненим військовим у лікуванні, реабілітації та протезуванні.

Поделиться:

Тур має символічну назву «Нескорені», яка відображає мужність і силу українського народу та наших бійців ЗСУ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реве та стогне", "Любіть Україну", "Цвіте терен": зворушливі українські народні пісні, які звучали на "Голосі країни-12"

Ідея туру належить фіналістці «Голосу країни-12», співачці Марті Липчей.

«Сьогодні моє життя наповнене музикою, творчістю та благодійністю. Я відчуваю, що роблю дещо важливе для конкретних людей – наших  військових. Тому маю честь оголосити про початок благодійного туру «Нескорені» і безмежно дякую співачкам, які до нього доєдналися. Кожен глядач, який прийде на концерт, стане частиною великої благодійної ініціативи, що змінить життя конкретного військового. Разом ми зможемо більше!» –  говорить Марта Липчей.

Марта Липчей

Аби допомогти ще більшій кількості поранених бійців у протезуванні, Марта організувала великий тур містами України та запросила колег-співачок ROXOLANA, KOLA та гурт «Енджі Крейда» доєднатися до туру.

«Я із задоволенням приєднуюся до туру «Нескорені». Вірю, що разом ми зможемо ще більше допомагати нашим військовим», – прокоментувала KOLA.

KOLA

Усі сто відсотків коштів з проданих квитків будуть направлені на закупівлю сучасних протезів для конкретного військового з міста чи області, де проходитиме концерт. 

«Я вважаю, що ми, артисти, маємо насамперед допомагати нашим захисникам. І цей благодійний тур є надзвичайно важливою ініціативою. Я із задоволенням приєднаюся, зустрінемося на концертах!» – зазначила ROXOLANA.

ROXOLANA

«Тур «Нескорені» – справді добра справа. І для мене як для співачки це велика честь. Побачимося на концертах!» – сказала Енджі Крейда.

енджі

Реалізувати ідею туру стало можливо завдяки підтримці бізнесмена та мецената Андрія Мацоли, який допоміг з організацією концертів та взяв на себе всі пов’язані з нею витрати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: як здобували перемогу переможці вокального проєкту "Голос країни" у фіналі

«Нескорені» проїдуть одинадцятьма містами України, аби допомогти пораненим військовим повернутися до повноцінного життя.

20.05 - Одеса
26.05 - Хмельницький
28.05 - Франківськ
10.06 - Ужгород 
11.06 - Львів 
15.06 - Чернівці 
18.06 - Вінниця 
23.06 - Полтава 
25.06 - Київ 
30.06 - Рівне 
02.07 - Луцьк

Ваш квиток на концерт — особиста допомога пораненому захиснику з вашого міста чи області. Приходьте, підтримайте благодійний концерт у своєму місті, адже разом ми зможемо більше!

Новости по теме