Норовлива Аліса Дубровська з Модель XL: «Пишні дівчата також можуть бути окрасою подіумів»

Бунтарка реаліті Модель XL розповіла, чого чекає від проекту.

Поделиться:

У реаліті-шоу Модель XL залишилося всього вісім учасниць. Минулого випуску в зоні ризику опинилися Анна Секацька та Аліса Дубровська. Так, суддей проекту схвилювала надто емоційна поведінка останньої.

«Алісо, ти дуже вередлива, що не притаманно справжній моделі. Ти бунтарка», — зазначила Тетяна Мацкевич.

Та попри непростий характер Аліси журі бачить у ній модельний потенціал, тож дало дівчині ще один шанс позмагатися за перемогу.

«Надалі ми будемо пильно стежити за поведінкою та розвитком Аліси», — сказав Влад Яма.

Тепер на учасниць Модель XL чекають кардинальні перевтілення, що шокують їхніх рідних. Чи впораються вони з новим випробуванням та чи змінить свою поведінку Аліса, дивіться сьогодні о 22.00.

Тим часом 1plus1.ua розпитав Алісу Дубровську про її цілі на проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Мацкевич про модельну кар'єру: Як на Заході ставляться до жінок із пишними формами

Алісо, що привело тебе на шоу?

Я хочу бути частиною модного світу. Я завжди цікавилася модними тенденціями. Але раніше мене зупиняло те, що все підганялося під стандарти 90-60-90. Приблизно два — три роки тому я дізналася про те, що є можливості для моделей з пишними формами. Я зрозуміла, що це мій шанс, чому б не скористатися ним.

Хочу зруйнувати рамки і стереотипи, показати, що не тільки з 90-60-90 можна бути окрасою подіумів та обкладинок журналів. Слава, контракти можуть бути доступні ще й для красивих, пишних дівчат.

Що ти вкладаєш у фразу «красива жінка»?

Красива жінка має здорову шкіру, гарне волосся, красиве тіло. Я уявляю жінку середнього зросту, у неї гарні груди, є талія. Настя Каменських, наприклад, — красива жінка. У неї гарне волосся, гарне обличчя, все так добре склалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Модель XL знялися у фотосесії для відомого порталу

Поділися враженнями від участі в шоу.

Я думала, що на проекті такого формату всі боротимуться за своє місце під сонцем. Але, наприклад, на кастингах всі підтримували один одного, ділилися своїми секретами, порадами.

Чого ще чекаєш від цього проекту?

Чекаю якихось випробувань. Так, легко говорити: я готова зробити коротку зачіску, я на все готова. Цікаво, як це буде насправді. Чекаю боротьби, адже кожна з дівчат має свої амбіції, кожна — вже переможниця для себе.

poll_content_49