«Новий інспектор Фреймут. Міста» презентують у Каннах

Формат програми Новий інспектор Фреймут. Міста презентують на міжнародній виставці MIPTV
1plus1.ua

Формат реаліті-шоу покажуть на міжнародній виставці MIPTV.

Поделиться:

Ольга Фреймут допоможе онкохворимПрограму «Новий інспектор Фреймут. Міста» презентують на міжнародній виставці MIPTV в Каннах. Про це заявив найбільший міжнародний дистриб'ютор – компанія Armoza Formats.

Armoza Formats представить формат «Новий інспектор Фреймут. Міста» на головному світовому майданчику для продажу аудіовізуального контенту MIPTV, який щорічно збирає кращих професіоналів телеіндустрії.

Цей проект дає можливість міським спільнотам міняти себе і життя в своїх містах на краще. Ми раді і неймовірно пишаємося можливістю міжнародної дистрибуції і партнерством з компанією Armoza, – каже генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Формат проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» поповнив каталог компанії Armoza Formats із більш, ніж 90 найуспішніших телепродуктів, які транслюються в десятках країн. Це не тільки відкриває нові можливості для дистрибуції проекту, але й підтверджує високий рівень виробництва контенту групою «1+1 Медіа».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після інспекції Фреймут були виділені кошти на обладнання для пологового будинку

Нагадаємо, програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» викликала резонанс в ЗМІ ще під час зйомок, а в осінньому телесезоні увійшла до трійки лідерів слоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомках нового проекту Ользі Фреймут довелося ризикувати життям

У проекті телеведуча Ольга Фреймут з ​​командою експертів і таємних агентів перевірила 8 міст України та оцінила їх за п'ятьма критеріями - їжа, медицина, освіта, безпека та еліта. Результати перевірки телеведуча представила перед жителями міста і місцевою владою на головній площі.

Після інспекцій Ольги Фреймут в містах України відбулися зміни: за рахунок міського бюджету відремонтували школи, пологові будинки, було вжито заходів для підвищення безпеки на вулицях, встановлені дитячі майданчики та лавки в парках.

Крім того, телеканал Nova TV (Хорватія) придбав права на адаптацію формату «Сім'я» (проект «Одруження наосліп»). Цікаво, що готову програму уже транслюють в 3 країнах світу: Білорусі, Польщі, Казахстані.

У середу, 8 лютого, о 22.00 на «1+1» стартує довгоочікуваний третій сезон реаліті-шоу «Одруження наосліп».