Новорічна телепрограма 1+1: Що канал покаже на Новий рік і свята

Новорічна програма 1+1 на Новий рік 2017 і Різдвяні свята
1plus1.ua

Телеканал 1+1 готує для глядачів особливу святкову телепрограму до Нового року.

Поделиться:

Святкуйте Новий 2017 рік разом з телеканалом 1+1! На глядачів чекає особлива святкова телепрограма з улюбленими новорічними фільмами, світовими телепрем’єрами, світським карнавалом. І все це приправлене порцією відбірного гумору.

Дивіться, що 1+1 покаже в новорічну ніч та на канікулах, щоб не проґавити найкращі святкові програми на улюбленому каналі.

«НОВОРІЧНИЙ ВИПУСК ТСН» – 31 грудня о 19:30

Новинарі каналу 1+1 вирішили здивувати глядачів. Так в останній день 2016 року, 31 грудня, вечірній випуск новин ТСН вийде у незвичному форматі. Його вестимуть із Софіївської площі в Києві.

Минулого року прямий ефір просто неба був для телевізійників новим досвідом, тому до випуску навіть проводили репетиції.

Цьогоріч про події останнього дня 2016 року глядачам 1+1 із серця столиці розповідатиме Лідія Таран. Тож дивіться ТСН 31 грудня о 19:30.

«НОВОРІЧНИЙ ВЕЧІРНІЙ КВАРТАЛ» – 31 грудня о 20:15

Зустрічайте Новий рік у компанії головних коміків країни у програмі «Новорічний Вечірній Квартал». Актори студії «Квартал 95» підготували для глядачів каналу 1+1 багато цікавих гумористичних виступів та неймовірних перевтілень.

Так Володимир Зеленський підбив підсумки року, з’явившись в образі Сніжинки.  Його колега Олена Кравець стала брюнеткою й успішно «приміряла на себе» образ Надії Савченко.

У концерті «Новорічного Вечірнього Кварталу» візьмуть участь Софія Ротару, «Потап і Настя», Наталія Могилевська, «НЕАНГЕЛИ» і Макс Барських.

Налаштовуйтеся на святковий настрій разом з «Вечірнім кварталом». Адже як Новий рік зустрінете, так його і проведете.

«Щороку після опівночі ми з родиною приєднуємося до святкування Нового року з батьками чоловіка. Вони завжди дивляться «Вечірній Квартал». Тож у 2017 ми це шоу точно не пропустимо!» – Валентина ХамайкоВалентина Хамайко, ведуча «Сніданок. Вихідний».

«СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ. НОВОРІЧНИЙ КАРНАВАЛ» – 1 січня о 22:00

Станьте свідками грандіозного святкового шоу у програмі «Світське життя» з Катериною Осадчою. 1 січня о 22:00 найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу зберуться в «казковому лісі». Глядачі побачать незвичайні пісенні номери, відверті інтерв’ю та шокуючі перевтілення.

Проведіть перший день Нового 2017 року в компанії Тіни Кароль, Джамали, Потапа і Насті КаменськихКатя Осадча перетворила Потапа на «золоту муху» (фото), Ольги Полякової, гуртів «Время и стекло», «Віа гра» і «ТІК».

«ШЕРЛОК 4» – 2 січня 22:30 на каналі 1+1

Весь світ з нетерпінням чекає прем'єри нового четвертого сезону серіалу «Шерлок». Перший епізод четвертого сезону «Шерлока» творці проекту назвали «Шість Тетчер».

У цій історії талановитий детектив розслідує таємничу історію, пов'язану з гіпсовими бюстами Наполеона і чорної перлини Борджіа. Якщо провести аналогію, то сучасний Шерлок розслідуватиме історію, де будуть фігурувати шість гіпсових бюстів Тетчер.

Чим здивує 4 сезон «Шерлока», дивіться 2 січня 22:30 на каналі 1+1.

Я однозначно дивитимуся «Шерлока» на 1+1. Мені надзвичайно подобається гра акторів, це чудовий детектив. Я дивився всі попередні сезони і з нетерпінням чекаю прем’єри четвертого сезону! – Олексій Душка, ведучий програми «Життя без обману».

«КОХАННЯ ПРОТИ ДОЛІ»

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться доленосна прем'єра турецького серіалу «Кохання проти долі». 

Заможний Кахрамана Йорюкхан одружений на Дефне. Мама чоловіка, Киймет ханим, давно просить молодят подарувати їй онуків, проте Дефне не може виносити дитину. Ця ситуація дуже впиває на душевний стан жінки та її стосунки з родиною. Свекруха знаходить для Дефне сурогатну матір – бідну дівчину Еліф, яка опинилася без грошей після того, як її матір посадили за ґрати.

Дивіться прем'єру серіалу «Кохання проти долі» вже скоро на телеканалі 1+1. 

«САМ УДОМА»

Дивіться улюблену історію про сміливого хлопчика, який який залишився один вдома, тоді як його родина відправилася з Чікаго до Європи. Юне створіння, однак, не губиться і демонструє чудеса винахідливості. І коли в будинок залізають грабіжники, їм доводиться не раз пошкодувати про зустріч з Кевіном.

Чудова сімейна комедія, яку можна дивитися знову і знову.

Я обов’язково подивлюся «Сам удома». Комедія асоціюється з дитинством, канікулами, домом. Як для наших батьків «Іронія долі» – так для мене пригоди Кевіна. – Святослав Гринчук, ведучий ТСН. Ранок і ТСН. День.

«МІЦНИЙ ГОРІШОК»

Вічна історія про нью-йоркського поліцейського Джона Макклейна, на якого завжди покладають спасіння декількох десятків тисяч людей. Звичайно, міцний горішок Брюс Уілліс вирішує все чітко і без зайвої метушні.

«ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД»

Весела історія про доісторичну еру, яка сподобається всій родині. Кумедні персонажі піднімуть настрій та налаштують на позитив у перші дні Нового 2017 року.

Не пропустіть час магічних історій та новорічних прем'єр телеканалу 1+1!